Fiasko pasibaigęs Eurolygos finalinis ketvertas Maskvos CSKA komandoje žada rimtus permainų vėjus. Tikslo – per trejus metus laimėti Eurolyga nepasiekę maskviečiai kalba, kad labiau remsis vietiniais žaidėjais, o klubo prezidentas Aleksandras Gomelskis prakalbo ir apie trenerio keitimą.

Legendinio rusų stratego žvilgsnis nukrypo į Tel Avivo "Maccabi" viršūnėn atvedusį trenerį Pini Gershoną.

"Nemanau, kad reikia kokių kitų įrodymų. P.Gershonas laimėjo du iš eilės Eurolygos čempionų titulus ir yra geriausias treneris Europoje", – teigė A.Gomelskis.

Prieš Eurolygos finalinį ketvertą CSKA atstovai garsiai kalbėjo, kad jų treneris Dušanas Ivkovičius pranoksta kolegą iš Izraelio, tačiau po pralaimėjimų šios kalbos akivaizdžiai pasikeitė.

Pats P.Gershonas neakivaizdžiai dar labiau skatina tokias kalbas, teigdamas, kad treniruotų ne Izraelio komandą, jei žinotų, kad ją gali atvesti į Eurolygos viršūnę.

Komentarai:
to mantelizz: o tai tipo maccabi komandos branduolis yraz zydai...?
2005-05-13
+2
Atsakyti
cska reikia ne treneri keist, bet amerikonus ismest. kuo daugiau butu rusu krepsininku komandoje, tuo greiciau susidarytu komandos branduolys. juk legionieriams rupi ne tai kad komanda laimetu, bet tai kad ju statistika butu kuo geresne. jie zaidzia ir nejaucia jokio patriotiskumo.. komandos branduolys turi buti tos salies krepsininkai, kokiai saliai atstovauja pati komanda. tada galima tiketis kazko is komandos daugiau.
2005-05-13
Atsakyti
Tas pats GOMELSKIS sake kad cska yra geriausia komanda ir jis buvo tikras kad ji zais finale ir nugales............mastyt reikia gomelskiui paskui kalbet losia vieni amerikonai ir nerusai 1 rusas kokia cia komanda hahahahha taipo jiems ir reikia
2005-05-13
+3
Atsakyti
Tai kad debiliska sistema europoj, kur vienos rungtynes gali nubraukti visa sezona. CSKA vare vare, 1 rungtynes per sezona tik pralaimejo, o cia se tau prapiso pusfinaly ir ate svajonems. NBA sistema teisingesne. Pagal ja cska neabejotinai butu cempionai.
2005-05-13
+5
Atsakyti
Uzpernai domino,pernai domino,tai ir siemet domina :D kai pernai maccabi laimejo,tai CSKA ar kazkas kele vejus,kad ir Pinin,ir Jaska i CSKA iseis.O Pinin kaip visada po laimeto sezono sako kad nebedirbs.Zodziu,dar viena erezija :D
2005-05-13
-5
Atsakyti
nelabai man patinka gershonas, visa draba treniruoteje atlieka asistentas, o jis vadovauja tik per varzybas, o macabi komanda buvo per daug gera, kad nelaimetu eurolygos, manau ir su prastesniu treneriu butu laimeje, nes macabi lyderiai labai stiprus individualiai
2005-05-13
-1
Atsakyti
kurgi nedomins, ivkoviciaus minutes CSKA komandoje jau suskaiciuotos.
2005-05-13
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.