Ilias Zouros neužsibuvo ir Turkijoje
Ilias Zouros neužsibuvo ir Turkijoje
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Praeityje du kartus Kauno „Žalgiriui“ vadovavęs Ilias Zouros neteko darbo. 49 metų specialisto paslaugų atsisakė Bursos „Tofas“ ekipa.

Graikas dirigavo Turkijos klubo žaidimui nuo praėjusių metų pabaigos. „Tofas“ nacionalinėse pirmenybėse su 8 pergalėmis ir 18 pralaimėjimų šiuo metu užima priešpaskutinę, penkioliktąją vietą.

Zouros prie „Žalgirio“ vairo trumpai stovėjo 2011 ir 2013 metais. Strategas taip pat yra dirbęs su Graikijos, Prancūzijos ir Libano ekipomis bei su Graikijos nacionaline rinktine.

Komentarai:
Esu susidaręs įvaizdį, kad jis toks Krapiko lygio trenerėlis, bet kaip iš tiesų yra bala žino, tik faktas, kad iš šūdo vaško lipdyt nemoka. Turi tik gerą/solidžią išvaizdą :))
2015-04-15
+2
Atsakyti
Belzebub
Nieko gero jis pagal Wikipedia. Eurolygos lygio netempia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-15
-4
Atsakyti
zoro
turi talenta isitrint i geras komandas ir sss malti uz didelius pinigus...
2015-04-15
-5
Atsakyti
zouros turi talenta, bet pastaruoju metu ryskiai krites
2015-04-15
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.