NBA nubaudė Giannį Antetokounmpo
NBA nubaudė Giannį Antetokounmpo
Nuotr. AFP – Scanpix
Paskutinėse šio sezono Milvokio „Bucks“ komandos rungtynėse nesportišku elgesiu pasižymėjęs Giannis Antetokounmpo sulaukė NBA lygos vadovų nemalonės.

Puolėjas suspenduotas vienam reguliariojo sezono susitikimui. Tai reiškia, jog graikas praleis pirmąsias kito sezono rungtynes.

211 cm ūgio krepšininkas šeštųjų serijos rungtynių su Čikagos „Bulls“ metu šiurkščiai prasižengė prieš Mike‘ą Dunleavy ir buvo išvarytas iš aikštelės.

Grubus Antetokounmpo veiksmas nesutrukdė Dunleavy pataikyti tolimo metimo, o „Bulls“ šį mačą įspūdingai laimėjo 120:66 bei serijoje triumfavo 4:2.

Beje, NBA svarstė ir patį Dunleavy, kuris tų pačių rungtynių metu grubiai sužaidė prieš Michaelą Carterį-Williamsą. Vis tik „Bulls“ puolėjas bausmės išvengė.

http://youtu.be/GWajqr55HFg

http://www.youtube.com/watch?v=sDTdznm7KH4

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.