Matthew Dellavedovai už techninę pražangą teks sumokėti 2 tūkst. JAV dolerių
Matthew Dellavedovai už techninę pražangą teks sumokėti 2 tūkst. JAV dolerių
Nuotr. USA Today - Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ ekipos gynėjui Matthew Dellavedovai iš balos visiškai sausam išlipti nepavyko. Tiesa, Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) apsiribojo simboline nuobauda – dėl konflikto su Čikagos „Bulls“ puolėju Taj Gibsonu australui skirta techninė pražanga, už kurią jam teks sumokėti 2 tūkst. JAV dolerių.

Incidentas užfiksuotas penktųjų Rytų konferencijos pusfinalio rungtynių metu. Paskutinio kėlinio pradžioje, kovojant dėl kamuolio, Gibsonas stumtelėjo Dellavedovą į nugarą ir šis parkrito ant parketo.

Vietoje to, kad keltųsi nuo žemės, australas abiem kojomis apsikabino amerikiečio pėdą, o pastarasis nesuvaldė nervų ir įspyrė savo varžovui.

Gibsonui buvo skirta antro lygio nesportinė pražanga, reiškianti, kad žaidėjas yra šalinamas iš aikštės. Dellavedova jokių arbitrų sankcijų tąsyk nesulaukė.

Piniginės baudos Gibsonui NBA lyga neskyrė.

Incidento video:

https://youtu.be/H1j1S1wKiec

Komentarai:
sss
sako nespyre. :D jus gal atsigaukit, tiek is delli tiek is Gibsono judesys buvo, atitinkamai ir nuobaudos abiems.
2015-05-14
+2
Atsakyti
Sakiau, kad Gibsonas nekaltas ir tiesiog bande koja istraukt :) Spjuvis byrkon ir jo pasekejam is nba.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-14
-9
Atsakyti
HAHA BYRON
O dar putojos koks Gibson blogas, teisybė yra, prisižaidė pagaliau tas australas... Vis gi ne pirmas kartas..
2015-05-14
+2
Atsakyti
Manbungo
Visiem kvailiams kurie nezino,kiekvienas centas uz visas baudas kurias skiria NBA zaidejams,treneriams, nukeliauja i labdaros organizacijas kurias issirenka NBA ir zaideju organizacija
2015-05-14
Atsakyti
1
australui skyre, technine prazanga, o kadangi jau macas pasibaiges, tai uz ta technine reik susimoket , o jos kaina ir yra 2k
2015-05-14
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.