Aaronas Jacksonas ir Maskvos CSKA antrus metus paeiliui žais mače dėl trečiosios vietos
Aaronas Jacksonas ir Maskvos CSKA antrus metus paeiliui žais mače dėl trečiosios vietos
Nuotr. AFP – Scanpix
Rungtynės dėl trečios vietos Eurolygoje nesulaukia didelio gerbėjų susidomėjimo. Komandos nekovoja dėl medalių komplekto ir patys žaidėjai pripažįsta, kad šios rungtynės nėra reikalingos.

„Pralaimėję pusfinalį esame labai nusivylę ir susikaupti mačui dėl trečiosios vietos yra be galo sunku. Čia nėra kovos dėl medalių, tad manau, kad šios rungtynės nereikalingos“, – teigė Stambulo „Fenerbahce Ulker“ vidurio puolėjas Oguzas Savašas.

„Esu prieš šias rungtynes, jos tiesiog bereikšmės tiek fanams, tiek žaidėjams. Po tokio skaudaus pralaimėjimo „Olympiakos“ komandai pusfinalyje, rasti motyvacijos žaisti dėl trečios vietos yra itin sunku“, – Savašui antrino Maskvos CSKA įžaidėjas Aaronas Jacksonas.

Praėjusį sezoną CSKA ekipa rungtynėse dėl trečiosios vietos nusileido Barselonos „Barcelona“ ekipai.

Komentarai:
100% pritariu
Kokia prasmė žaisti rungtynes, kurios nieko nereiškia? Ar laimėsi 3, ar 4 vietą, faktas, kad pralošei pusfinalyje ir namo grįžti be medalių.
2015-05-17
-6
Atsakyti
kremliaus ir sausainiu barono samdiniai dar reiskia nepasitenkinima? Susireiksmine menkystos ir tiek, 0 profesonalumo.. cska isvis turetu buti geda, tiek kremlius sukiso pinigu i svetimtauciu legiona, o tie eilini karta apsijuoke.
2015-05-17
+17
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
Visiskai palaikau ta ideja,kad nereikia zaisti del 3 vietos.Pasakysiu is patirties,karta kieme zaidem 3х3,pirmas prakisom ir poto reikejo dar suzaist tipo ir del 3vietos,o mes labai jau tingejom,na ir motivacijos jau nebuvo,tai gerai kad mama tuo metu pakviete pietu greciau eit valgyt,o taip tektu be tolko vel zaist.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-17
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.