Su Tiboru Pleissu šį sezoną teko susidurti ir žalgiriečiams
Su Tiboru Pleissu šį sezoną teko susidurti ir žalgiriečiams
Nuotr. Fotodiena.lt/E. Blaževičius

Praėjusio sezono išvakarėse „Barcelona“ ekipos įsigytas Vokietijos milžinas Tiboras Pleissas Katalonijos sostinėje įsitvirtinti nesugebėjo. Ispanų žiniasklaida skelbia, kad 25-erių metų 218 cm ūgio vokietis vasarą greičiausiai atsisveikins su „Barcelona“ ir kelsis į kitą Europos klubą.

Nauja Pleisso karjeros stotele turėtų tapti Miuncheno „Bayern“ klubas, jau kurį laiką rodantis susidomėjimą vidurio puolėju.

Šį sezoną Eurolygoje Pleissas sužaidė 25 rungytnes, per kurias ant parketo vidutiniškai praleisdavo po 12,6 min., pelnydavo po 5,3 taško, atkovodavo po 3,9 kamuolio ir rinkdavo po 6,9 naudingumo balo.

Vieną geriausių sezono mačų Pleissas sužaidė prieš Kauno „Žalgirį“, kuomet per Lietuvoje vykusias rungytnes pelnė 14 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir surinko 19 naudingumo balų.

Į „Barcelona“ kluba vokietis persikėlė iš Vitorijos „Laboral Kutxa“ ekipos, kurioje žaidė 2012-2014 m.

Komentarai:
.
Zalgirui tiktu prie gudaicio

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-22
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.