Nuotr. Fotodiena.lt/R.Raudonikis
„Lietuvos rytas“ turėjo puikią galimybę išplėšti pirmąją pergalę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijoje, bet Billy Barono metimas paskutinę ketvirtojo kėlinio sekundę buvo netaiklus.

Po rungtynių amerikietis teigė, kad norėtų atsukti laiką ir pakartoti šią ataką.

„Viskas buvo mūsų rankose, mes turėjome šansą laimėti rungtynes. Paskutinė ataka ketvirtojo kėlinio pabaigoje galėjo viską nulemti. Norėčiau atsukti laiką ir ją sužaisti dar kartą. Pridarėme daug klaidų, leidome varžovams atkovoti tris svarbius kamuolius puolime.

Mes kovomės labai sunkiai, akcentavo žaidimą gynyboje keičiantis dengiamaisiais. Jeigu keliose situacijoje būtume sužaidę geriau, būtume šventę pergalę“, – teigė Baronas.

Pats žaidėjas šioje finalo serijoje yra kur kas pastebimesnis negu anksčiau – gynėjas vidutiniškai rungtyniauja po 17 minučių ir pelno po 8 taškus.

„Stengiuosi žaisti agresyviai, daryti viską, kas padėtų mano komandai laimėti – tiek pats pelnyti taškus, tiek kurti geras progas komandos draugams“, – kalbėjo Baronas.

Šiuo metu serijoje „Lietuvos rytas“ atsilieka 0-3 ir šeštadienį jiems gali būti lemiamos rungtynės. Visgi gynėjas teigia, kad motyvacijos nepritrūks.

„Esu čia vienerius metus ir žinau, kad motyvacijos „Lietuvos rytui“ rungtynėse su „Žalgiriu“ niekada netrūksta. Vilniuje dėl savo išlikimo kovosime taip sunkiai, kaip dar nesame kovoję“, – optimistiškai kalbėjo Baronas.

Billy Baronas šiame mače per 23 minutes iš žaidimo pataikė tik 2 metimus iš 11 bei pelnė 5 taškus. Amerikietis taip pat atkovojo 5 kamuolius.

Rungtynių vaizdo reportažas:

http://www.youtube.com/watch?v=kJm-j4nhdJA

Rungtynių vaizdo reportažas, Jankūno, Songailos ir Kavaliausko komentarai:

Komentarai:
djgaffer
Šiaip,svarbesnė ataka buvo,kai Barono mestas trajakas buvo išspjautas iš lanko esant rezultatui 62:62.Tada jau mum būtų buvę tikrai ne kokia pabaiga.Bet džiugu,kad viskas baigėsi laimingai ir pergalingai.Dar kartą su pergale.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-03
-6
Atsakyti
jaunas dar tas baronas jusu, nesmerkiu. siaip ar taip turejot sansa bet..
2015-06-03
-11
Atsakyti
labiausiai tiketina kad Zalgiris paleis maca Vilniuj,kad taip ziauriai negaidint Ryto ir sezona uzbaigti namuose
2015-06-03
+5
Atsakyti
idomucha
viskas dabar jau baigta............ ar bus sausas rezas ar ne tik neaisku......... be to daugiausia procentu buvo 4:2 ne 4:0 ar 4:1 :)))
2015-06-03
+7
Atsakyti
jei ne sitas amerikonas,Rytas tikrai butu laimejes.tiek nesamoniu privele 4 kelinio gale,o per pratesima tai isvis siautejo.gerai kai pas Ryta tokie "lyderiai",tuomet net ir sudinai zaidziant galima nugalet.is kitos puses net neidomu,jau siandien galvojau kad ragais ir nagais kabinsis i pergale vilnieciai,ale kur tau,vel chaosas ir fail.
2015-06-03
Atsakyti
vilnietisSaunuolis billy!!! Svarbu dabar susikoncentruot i sekancias rungtynes! Mes dar grįšime i kauna!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Gryzkite ir mes jums eilini syki uztaisysime kad maza nepasirodys.
2015-06-03
+11
Atsakyti
as
tu zasine,visas runktines,gryba pjovei
2015-06-03
-3
Atsakyti
UKV
Nesuprantu kodėl didžiumą ketvirto kėlinio laiką ir, ypač, pratęsimą jis aplamai žaidė? Kodėl jis, o ne Gecevičius? Kodėl 4 kėlinio lemiamoje atakoje nenusimetė kamuolio laisvam buvusiam Gecevičiui? Kai jis paima kamuolį, niekam nebeatmes. Gerai, jei pataiko. O jei kaip šiandien tuščiai švaisto, tai geriau jau tegu ant suolo sau su dešine švaisto. Gecevičius ne veltui yra labiausiai vaikomas Žalgirio žaidėjas, be to, neblogai mato aikštę ir atmeta kamuolį. Galbūt Nicola žino kažką daugiau ir nesako, bet normaliom sąlygom, ypač pratęsime, reikėjo pasodinti jį, o ne Gecevičių.

Kadangi tokių vidutinių žaidėjų Lryte gausu, todėl ir finale turime begalę problemų. Kada vadovybė įsisamonins, kad geriau lietuvis, o ne vidutinybė užsienietis. Bent jau Giedraitį pasiėmė prieš tai Bendžių paleidę. Kita vertus, jau geriau augantis užsienietis treneris negu su labai labai abejotina perspektyva V.Šeškus. O iš viso geriausia, leisti dirbti tokiems augantiems specialistams kaip Kurtinaitis, Maskoliūnas ar Adomaitis užuot ėmus, su visa pagarba, Šeškų.
2015-06-03
+14
Atsakyti
vilnietisSaunuolis billy!!! Svarbu dabar susikoncentruot i sekancias rungtynes! Mes dar grįšime i kauna!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Jai ir grįš į Kauną rytas tai tik rytas, tu nuo kompiuterio migtukų nei per žingsni neatsitrauksi.
2015-06-03
-8
Atsakyti
vilnietis
Saunuolis billy!!! Svarbu dabar susikoncentruot i sekancias rungtynes! Mes dar grįšime i kauna!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.