Islandijos rinktinės narys (kairėje)
Islandijos rinktinės narys (kairėje)
Nuotr. fibaeurope.com

Islandijos vyrų krepšinio rinktinės treneris Craigas Pedersenas paskelbė 12 žaidėjų sąrašą, kurie rudenį turėtų vykti į Europos krepšinio čempionatą.

Šalies rinktinę sudarys 6 žaidėjai iš vietinės lygos, trys žaidėjai rungtyniaujantys Švedijoje, du krepšininkai žaidžiantys NCAA pirmenybėse ir vienas žaidėjas, kuris klubinio sezono metu atstovavo Danijos klubui.

Islandijos rinktinės dvyliktukas: Brynjaras Bjornssonas („KR“, Islandija), Ragnaras Nathanaelssonas („Thor Thorl“, Islandija), Helgi Magnussonas („KR“, Islandija), Sigurduras Thorvaldssonas („Snaefell“, Islandija), Elvaras Fridrikssonas („Njardvik“, Islandija), Logi Gunnarssonas („Njardvik“, Islandija), Jakob Sigurdarson („Sundsvall“, Švedija), Hlynuras Baeringssonas („Sundsvall“, Švedija), Aegiras Steinarssonas („Sundsvall“, Švedija), Axelis Karasonas („Svendborg“, Danija), Krisas Acoxas („Furman“, NCAA), Martinas Hermannssonas (LIU, NCAA).

Islandai Europos čempionate rungtyniaus B grupėje kartu su Vokietijos, Turkijos, Ispanijos, Serbijos ir Italijos rinktinėmis.

Komentarai:
Ka
Maziau cia pyzdavotis , kai Naujosios Zelandijos maoriai Lietuvius taip atlupo , kad iskrito dalis su traumom po to ketvirfinalio :) O cia ISLANDIJA toks pats klaustukas :)
2015-06-09
Atsakyti
djgaffer
Įdomus treneris-nepakvietė geriausio ir žinomiausio Islandijos krepšininko Jonaso Stefanssono iš Unicaja klubo.Kvailas sprendimas.Nors su juo,ar be jo,šansų išeiti į kitą etapą nėra.Važiuos su olimpiniu šūkiu-svarbu dalyvauti,bet ne laimėti. :-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-09
+1
Atsakyti
jd
nu ne vieno zaidejo nezinau:D ka jie tam cempionate veiks?:D
2015-06-09
+3
Atsakyti
Grėsmingai, grėsmingai..
2015-06-09
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.