Nuotr. USA Today – Scanpix
Milvokio „Bucks“ ekipa tikisi, jog Giannis Antetokounmpo tarpsezonio metu patobulins savo įgūdžius atakuojant iš tolimos distancijos.

Graikas šį sezoną tritaškius metė vos 15,6 procento taiklumu. „Bucks“ tikisi, jog kitą sezoną 20 metų 211 cm ūgio krepšininkas atakuodamas iš trijų taškų zonos bus gerokai taiklesnis.

Milvokio ekipos vyriausiasis treneris Jasonas Kiddas anksčiau yra užsiminęs, jog Antetokounmpo nori išnaudoti visose įmanomose pozicijose – netgi įžaidėjo.

„Bucks“ tikisi, jog tarpsezonio metu taiklumą pagerins ir kiti du perspektyvūs ekipos žaidėjai Jabaari Parkeris ir Michaelas Carteris-Williamsas.

Komentarai:
s
blet kaip uzpisat bnews ... nu jus absoliuciai neturit ka rasyt. ka randa amerikonu puslapiuose ta su google verteju issiversia ir cia numeta. tai px ko jie nori, kiekviena komanda is kiekviena zaidejo kazka nori. tai dabar kodel vien apie ji rasot, tai apie visus rasykit ko jie nori... kurva moliugai jusu bnews darbuotojai
2015-06-14
-4
Atsakyti
nemanau, kad kas is jo tikisi Curry metimo, nei 40% taiklumo. Jei griztu prie savo pirmo sezono taiklumo is troicu (kuris buvo daugiau nei dvigubai geresnis nei siemet), butu idealu. Bet tai pasiekt jis gali tik budamas daug selektyvesnis su metimais (i.e. mesti tik is statiskos pozicijos plius minus laisvam), nes prigimtinio taiklumo nei jis, nei MCW per daug nebeistobulins. Bet siaip kad Bucks turi potencialo, tai tikrai sutinku, jau dabar tokia idomi komanda, o dar apsciai pinigu algu kepurej (atrodo daugiausiai visoj lygoj, net daugiau nei Philly gali pasitaskyt). Po tiek metu rebiuldinimo jau ir butu laikas jiems i pati virsu eit, bet vis delto abejoju, kad net ir pasistiprine keliais veteranais ir geru centru jie galetu ne siaip mest issuki, bet iveikt pilnos sudeties Cavs'us
2015-06-14
-24
Atsakyti
Volgininkas  ⭐ 
Jei šis vaikis pradės mėtyt ir iš toli kokiais 40% bus neįmanoma jį sustabdyt. Bucks kitą sezoną atrodo labai patraukliai - jauna, energinga komanda, su keliais veteranais role playeriais + pasiims kokį centrą. Galės kovoti dėl Konf finalo, vis gi East'ai.
2015-06-14
-4
Atsakyti
Anonimas
Ble nori...as noriu kad perkinsas finalo serijoje po 30 mestu..itrgi krc uzsinorejo ir matai per diena trajakus mes kaip curry

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-14
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.