Danny Greenas gali persikelti į Dalasą
Danny Greenas gali persikelti į Dalasą
Nuotr. AFP-Scanpix

Dalaso „Mavericks“ gynėjas Monta Ellisas tapo laisvuoju agentu ir jau sulaukė NBA Rytų konferencijos ekipų dėmesio, todėl pats klubas pradėjo ieškoti pamainos į krepšininko vietą.

Pranešama, jog „Mavericks“ į savo gretas vilioja šią vasarą taip pat laisvuoju agentu tapusį snaiperį Danny Greeną. Gynėjas nuo 2010 metų rungtyniauja San Antonijaus „Spurs“ gretose.

Spėjama, kad 2014 metų NBA čempionas galėtų sudaryti 10-12 mln. JAV dolerių vertės kontraktą. Pats žaidėjas norėtų likti San Antonijuje, tačiau dėl pelningesnio kontrakto gali pasirašyti sutartį su kita ekipa.

28-erių metų 198 cm ūgio amerikietis praėjusį sezoną vidutiniškai per 28 minutes pelnydavo po 11,4 taško (40,8 proc. tritaškių), atkovodavo po 4,1 kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
ZmogasEllis i bulius galetu :)


Tikrai ne.
2015-06-25
+7
Atsakyti
Zmogas
Ellis i bulius galetu :)
2015-06-25
-1
Atsakyti
Anonimas
neis jai spurs pasiūlys tiek pat ar panašiai, o jai alga skirsis kelis kartus tai ir išeis, nes iki šiol uždirbdavo mažai, pagal savo pajėguma

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-25
-3
Atsakyti
Neis niekur Green'as jei to nenores Popas, Timas... Siaip net sunku ji isivaizduoti su kitos komandos apranga.

As dar naiviai tikiuosi, jog Ellis pasirasys nauja sutarti su Mavs.
2015-06-25
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.