Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Sakramento „Kings“ ekipa taps nauja 29-erių italo Marco Belinelli karjeros stotele. Snaiperis su Sakramento klubu susitarė dėl trejų metų 19 mln. JAV dolerių kontrakto.

Pastaruosius du sezonus 195 cm ūgio gynėjas atstovavo San Antonijaus „Spurs“ klubui. 2014 metais su Teksaso ekipa jis tapo NBA čempionu bei triumfavo NBA tritaškių konkurse.

Praėjusį sezoną Belinelli pataikė 100 tritaškių ir per mačą pelnydavo po 9,2 taško bei atkovodavo po 2,5 kamuolio.

Komentarai:
Šiektiek netikėta, nors galima atrasti šio sprendimo užuomazgas, gal susikambino su bičiuliu Galinari, paklausė koks kaip treneris yra Karlas, Galinaris matomai išgyrė, kad mldc treneris ir štai jis Sakramente. Bunda Sakramentas, bunda tikėkimės.
2015-07-03
-4
Atsakyti
djgaffer
Bus pamaina išėjusiam Stauskui.Ir gana nebloga pamaina.Labiau patyręs,stabilus tritaškininkas ir pigiai įsigytas.Neblogas Kings žingsnis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-03
-2
Atsakyti
Anonimas
Geras pirkinys.
2015-07-03
+5
Atsakyti
hm
Gan pigiai, ziurint kai net uz visokius Singlerius tasko po 8 lemus i sezona.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-03
+5
Atsakyti
Is pradziu M. Ellis atmete Kings pasiulyma, po to W. Mathews. Gal dar kas, kas nebuvo paviesinta.. Liko Balionelis :) Na bet bent jau pigiai.
2015-07-03
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.