Rushas tiki pergale finale

2007-03-21 23:52
Šarūnas Mazalas, „BasketNews.lt“ koresp.

Kareemas Rushas rungtynes su Belgrado FMP Vilniuje praleido dėl nugaros skausmų. Nors „Lietuvos ryto“ amerikietis nepasveiko visiškai, jis antradienį buvo vienas rezultatyviausiųjų Lietuvos klubo gretose ir padėjo „Lietuvos ryrui“ iškopti į ULEB taurės finalą.

Balandžio 10 dieną Belgijoje Rushui ir jo komandos draugams teks kautis su Madrido „Real“ ekipa. NBA patirties turintis amerikietis tvirtina žinantis, jog „Real“ yra pajėgi ekipa, tačiau Rushas tiki savo klubo pergale.

[image=7218 left]– Kaip jaučiatės patekęs į ULEB taurės finalą?, – „BasketNews.lt“ žurnalistas paklausė Rusho.
– Jaučiamės puikiai. Toks buvo mūsų pagrindinis tikslas. Turėjome 11 taškų pranašumą ir į Serbiją vykome ne jo išlaikyti, o kovoti dėl pergalės, dėl to žaidėme gerai. Tačiau būsime patenkinti tik tuo atveju, jei laimėsime finale.

– Praleidote pirmas tarpusavio su FMP rungtynes. Kaip pavyko įsilieti į žaidimą?
– Nugarą vis dar skauda, tačiau tai buvo svarbios rungtynės ir įsiliejęs apie skausmus pamiršau. Žinojau, kad komandai manęs reikia, o aš norėjau žaisti, ir pasiekėme pergalę.

– Ar mačas prieš FMP buvo sunkiausias šį sezoną ULEB taurėje?
– Rungtynės buvo sunkios, o FMP yra gera komanda. Ji nuėjo toli, todėl yra pakankamai talentinga. Žinojome, kad bus sunku žaisti jų aikštėje, tačiau atlikome puikų darbą namie ir susikrovėme 11 taškų persvarą.

– Ar jau mąstote apie finalą?
– Ne, kadangi dar prieš finalą mūsų laukia daug rungtynių. Tačiau jis artėja ir mes finalui būsime pasirengę.

– Ką žinote apie „Real“ ekipą?
– Pažįstu porą vaikinų: Louisą Bullocką ir Charlesą Smithą. Tai talentinga komanda, kuri praėjusį vakarą laimėjo 21 taško skirtumu. Rungtynės bus sunkios, tačiau demonstruosime savo žaidimą ir turime nemažai galimybių laimėti. Tikime, kad galime laimėti, ir į aikštę kaskart žengiame tikėdami pergale.

Komentarai:
NU GAL RYTUI IR PASISEKS FINALE KA GALI ZINOTI MADRIDO REAL KOMANDA LABAI GALINGA LENGVA NEBUS
2007-04-02
Atsakyti
jei rushas noretu pasidaryt statsus tai jam nebutu problemu. paziruekit kiek jis tezaidzia 1v1. losia komandini zaidima. o jo klase tai is karto matosi. kartais net per mazai zaidzia per ji. tokius zaidejus reikia labiau isnaudoti.
2007-03-23
Atsakyti
TIKRAI PUIKUS PIRKINYS!
2007-03-23
Atsakyti
Nu as tai kaip ir visi labai dziaugiuosi Lietuvos Ryto pergalemis manau jog jam pavyks nugaleti ir ULEB taures finale MAdrido-real kluba
O apie KAREEMA RASHA TAI LABAI SMAGU KAD TOKS ZAIDEJAS ZAIDZIA LIETUVOJE:DD
PER paskutines rungtynes (ZUKIS) buvo geras:DDD
2007-03-22
-5
Atsakyti
auksine rankele ir salti nervai, nepasimeta sunkioje situacijoje
2007-03-22
-11
Atsakyti
Matyt tokio lygio legioneriaus Lietuveleje musu dar nera buta, keista kad jo paslaugu neprireike ne vienai NBA komandai, tegu jis isbega i aikste ir suzaidzia ne pacias geriausias rungtynes arba pelno ne itin daug tasku taciau labai jauciasi jo auksta kaip zaidejo klase.
2007-03-22
-3
Atsakyti
Rush per finala dar geriau pavarys ir man atrodo kad kelialapi į EL vėl turėsim.
2007-03-22
-13
Atsakyti
visu pirma andersonas jau nebezaidzia NBA . Rushas dar zais . Nieko tu nzn gal ir rushui pavyks uz keliu metu tokia statistika kaip pas anderson senais laikais turet...
2007-03-22
Atsakyti
AS ir manu kad laimes rytas
2007-03-22
-4
Atsakyti
nu ka ash zianu ar jis cai jau tokia zvaigzde :) o beto kad tas pats Andersonas yra kur kas garsesnis nei rashas :) aihsku Lietuvoj nieko neparode :) bet jo statistika NBA kur kas geresne buvo :)
2007-03-22
-5
Atsakyti
Abejoju ar K.Rushas didziausia zvaigzde kada buvusi lietuvoje panasaus lygio legionieriai buvo ir A.Bowie ir T.Nesby. K.Rusho rezultatai tikrai nera zymiai ispudingesni nei kitu legionieriu
2007-03-22
-2
Atsakyti
To MVai
Nu tai isvardink tada tu savo didziausiu zvaigzdziu zaidusiu lietuvoje !!! ciuju sakysi Beardas kuris net nera zvaigzde jo lygint su Rushu aiskiai net neverta !!!
2007-03-22
-6
Atsakyti
Sis legeonieriu tikrai yra garsiausias ir geriausias lietuvoje !!! per visa Lietuvos istorija ... Edney buvo europos zvaigzde !!! o beardas kas jis ... ai krc Zali ir vel pavydit ....
Manau kad Rushas dar neparode visko ko sugeba nors jam taskus rinkti nera labai sunku nes tikrai gali ir prasiverst kai mato kai zaidejas jam neleis atakuoti tai jis tiesiog prasiverzia ir nereikia cia ant jo varyt ji ne LKL lygio ir jis ne toks kad skirstytu tuos kamuolius ir nera C arba PF kad kovotu kamuolius !!
caaprius
pats nezinai ka pasakiai !!
2007-03-22
-9
Atsakyti
Rushas be metimo iš esmės nieko daugiau ir neturi. nei kuria progas kitiems, nei kovoja kamuolius. pataiko aišku įspūdingai, bet tikrai ne geriausias legionierius Lietuvoj. savo laiku Beardas buvo geriausias, dar anksčiau - Edney.
2007-03-22
-1
Atsakyti
2007-03-21 23:58 tOmzz (404) +2
dziaugiuosi kad pirma karta tokio lygio legionierius zaidzia lietuvoje, grazu ziureti i jo zaidima o ypac metimus. sekmes jam ir rytui finale.
...
turbut mazai esi mates legionieriu...
2007-03-22
-9
Atsakyti
Man tai Rusho zaidimas tiesa pasakius lbj panasus y Anthony Boowie. Anas irgi NBA tokia statistika kaip Rushas turejo. Ir tritaskius ir widutinius gerai mete. Ir metimas toks sstaigus atsokant atgal irgi buwo.
2007-03-22
+5
Atsakyti
respectas vadovybei uz Rusha
2007-03-22
-2
Atsakyti
Jo matosi, kad labai aukšto lygio žaidėjas. Va už šitą pirkinį reikia pagirt Vainauską. Tokius žaidėjus nelengva prisiviliot į komandą. Be jo nemanau, kad būtume tiek toli nuėję ULEB`e.
2007-03-22
+2
Atsakyti
dziaugiuosi kad pirma karta tokio lygio legionierius zaidzia lietuvoje, grazu ziureti i jo zaidima o ypac metimus. sekmes jam ir rytui finale.
2007-03-21
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.