Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Atėnų „Panathinaikos“ ekipa toliau aktyviai rikiuoja gretas naujam sezonui. Vienoje Eurolygos grupėje su Kauno „Žalgiriu“ rungtyniausianti Graikijos ekipa yra arti susitarimo su Alexu Tyusu.

Izraelio žiniasklaida skelbia, jog paskutinę akimirką žlugo amerikiečio ir Maskvos srities „Chimki“ derybos, todėl puolėjas nusprendė ateinantį sezoną ginti Graikijos vicečempionų garbę.

Izraelio pilietybę turintis Tyusas pastaruosius du sezonus žaidė Tel Avivo „Maccabi“ komandoje, o prieš metus su ja tapo Eurolygos čempionu.

Praėjusį sezoną Eurolygoje 27 metų 206 cm ūgio krepšininkas per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 7,2 taško bei sugriebdavo po 5,2 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
Ten graikai gasdinami kad reiks susiveržt diržus, bet Panathinaikos vadovai tai neatrodo kad turės bėdų dėl to, baudas Eurolygai moka, žaidėjus brangiausius perka.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-16
-3
Atsakyti
Čia Žalgiriui nuo jų žopa kaip ir mums nuo Galatasaray.
2015-07-16
-1
Atsakyti
Vytas
kazkur skaiciau straipsniuka kad Panathinaikos stipriai mazins biudzeta ir bus labai parankus varzovas Zalgiriui.. nu joa, kai pasiziuri i pirkinius ju, tai sakyciau ne mazina o didina, kokius 2 kart:))
2015-07-16
+3
Atsakyti
neblogai manau pavarys ysai atenuose
2015-07-16
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.