Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Būsima Klaipėdos „Neptūno“ varžovė Europos taurės F grupėje Atėnų AEK savo sudėtį nori sustiprinti laisvuoju agentu Stephane'u Lasme.

Ekipa jau anksčiau susitarė su Maliku Hairstonu, o dabar pagrindinis Graikijos klubo taikinys yra gabonietis, kuris pakeistų Popsą Mensahą-Bonsu.

Afrikietis praėjusį sezoną žaidė Stambulo „Anadolu Efes“, tačiau po sezono klubas nusprendė atsisakyti 203 cm ūgio vidurio puolėjo.

Lasme norėjo grįžti į Atėnų „Panathinaikos“, tačiau kol kas susitarti nepavyko, todėl žaidėjas gali pasirinkti kitą miesto komandą.

Praėjusį sezoną 32-ejų metų krepšininkas Eurolygoje rinkdavo po 6,8 taško ir 3,8 atkovoto kamuolio per mačą.

Anksčiau AEK domėjosi Nikos Zisiu ir Bryantu Dunstonu, tačiau jie pasirinko kitų komandų pasiūlymus.

„Neptūnas“ F grupėje be Atėnų klubo dar susitiks su Stambulo „Galatasaray“, Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“, Volgogrado „Krasnij Oktiabr“ ir Jeruzalės „Hapoel“ klubais.

Komentarai:
Anonimas
Нептунас гайдис.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-19
-1
Atsakyti
jd
jau neptuna tai zagins kas netinges:D
2015-07-19
+4
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
ka jus duxai? kaip gyvenat atmatos? :)
2015-07-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.