Nuotr.: REUTERS-Scanpix
Nuotr. REUTERS-Scanpix

Alexas Tyusas paliko Tel Avivo „Maccabi” ir sudarė kontraktą su Stambulo „Anadolu Efes“ komanda, pranešė krepšininko agentas Miško Ražnatovičius.

Turkijos vicečempionai su 203 cm ūgio vidurio puolėju sudarys vienerių metų kontraktą su galimybe jį pratęsti dar metams.

Jungtinių Amerikos valstijų ir Izraelio pilietybes turintis 27-erių metų žaidėjas po sezono turėjo pasiūlymų iš Maskvos srities „Chimki“ ir Atėnų „Panathinaikos“, tačiau jų atsisakė.

„Anadolu Efes“ šį tarpsezonį jau sudarė sutartis su Derricku Brownu, Bryantu Dunstonu, Jonu Diebleriu ir Jaysonu Grangeriu.

Praėjusį sezoną Tyusas Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 7,2 taško, sugriebdavo po 5,2 atšokusio kamuolio ir blokuodavo po 1,4 metimo.

Komentarai:
Zygi
Na efesai bando keisti strategija ir is Balkanu stiliaus bandys tapti Macabi klonu pagal zaideju, bet komanda pagal pavardes labai idomi :)
2015-07-21
+5
Atsakyti
Efeso
priekine linija bus pati stipriausia visoj eurolygoj,mano nuomone
2015-07-21
-4
Atsakyti
ok
nesenai visi sauke kad eis i panathinaikos..
2015-07-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.