Nuotr.: Fotodiena/E. Blaževičius
Nuotr. Fotodiena/E. Blaževičius

Eurolygos čempionės, Madrido „Real“ komandos, gretas palikęs Salahas Mejri greitai sulaukė sulaukė susidomėjimo iš kito Eurolygos grando.

„Eurohoops.net“ praneša, kad Atėnų „Panathinaikos“ klubo vadovai užmezgė derybas su 29-erių metų 217 cm ūgio „centru“ bei yra arti susitarimo.

Graikijos vicečempionai Mejri siūlo dvejų metų trukmės kontraktą. Sandėrio vertė – apie vieną milijoną eurų.

„Panathinaikos“ vadovybė kurį laiką domėjosi Stephane'u Lasme ir Alexu Tyusu, tačiau nusprendė, kad Mejri yra tinkamesnis krepšininkas keisti Miroslavą Raduljicą.

Aukštaūgis iš Tuniso pastaruosius du sezonus žaidė „Real“ komandoje bei šiemet kartu su šia ekipa tapo Eurolygos čempionu.

Pastarąjį sezoną Eurolygoje Mejri vidutiniškai žaisdavo po 9 minutes, pelnydavo po 4,4 taško, atkovodavo po 2,3 kamuolio ir blokuodavo po 0,8 metimo.

Komentarai:
va paleido žalgiris grajoka

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-21
+4
Atsakyti
jd
as nesuprantu visi klubai rikiuoja gretas o zalgiris vis tyli. juk tuoj rugpjutis laikas kazka pirkt rimto
2015-07-21
Atsakyti
Škavrkvabalis
Nu blemba Graikai su savo krize neblogai krepsinio rinka sluoja:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.