Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Debiutui Eurolygoje besiruošianti Izmiro „Pinar Karsiyaka“ klubo vadovybė savo gretose išsaugojo buvusį Vilniaus „Lietuvos ryto“ legionierių Juaną Palaciosą ir Kenny Gabrielį.

Pranešama, kad 30-metis 203 cm ūgio Palaciosas su Turkijos čempionais susitarė dėl vieno sezono kontrakto, kuriame numatyta galimybę jį pratęsti dar vieneriems metams. Tuo metu 26-erių metų 203 cm ūgio Gabrielis sukirto rankomis dėl vieno sezono sutarties.

Palaciosas praėjusį sezoną buvo vienas šio klubo lyderių. Jis Europos taurės turnyre vidutiniškai per mačą pelnydavo po 14,2 taško, atkovodavo po 6,7 ir perimdavo po 1,2 kamuolio bei atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Gabrielas antroje pagal pajėgumą Europos lygoje vidutiniškai rinkdavo po 8,7 taško, atkovodavo po 5,4 kamuolio bei atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

„Pinar Karsiyaka“ kitą sezoną kartu su Kauno „Žalgiriu“ žais Eurolygos C grupėje, kurioje taip pat rungtyniaus „Barcelona“, Atėnų „Panathinaikos“, Zelionos Guros „Stelmet“ ir Krasnodaro „Lokomotiv“.

Komentarai:
jdnesupratau. tai turkai jau gali zaidejus registruot? kiek zinau del skolu negalejo..


Negali registruot naujų žaidėjų
2015-07-25
+3
Atsakyti
Big_Daddy3000Tai ,kad ir taip ragas zalgiriui pries juos bus,pas zalgiri bus dauguma letapedziai nesoklus Lietuviai,o sitie Turkai uzsiperka 6-7 gerus juodukus atletiskus su geru driblingu ir t.t. bus tas pats kaip pernai kai Sassari juodukai deliojo pries kiek norejo pries letapedzius nepasokancius jankuna ir javtoka...tik cia pas Turkus bus dar pajegesni juodukai uz sassari,o dar kai Kalnietis izaidejas,tai net vidurio linijos nepersivarys zalgiris :ppp


Primink kiek kartų Palaciosas įdėjo per Javtoką į Žalgirio krepšį kai žaidė už tavo rytą?
2015-07-25
-1
Atsakyti
Anonimas
Buvo laikas, kada ir z negalejo zaideju registruoti, dabar kol kas gali, kas zino, kada vel uzdraus..
2015-07-23
+3
Atsakyti
Tai ,kad ir taip ragas zalgiriui pries juos bus,pas zalgiri bus dauguma letapedziai nesoklus Lietuviai,o sitie Turkai uzsiperka 6-7 gerus juodukus atletiskus su geru driblingu ir t.t. bus tas pats kaip pernai kai Sassari juodukai deliojo pries kiek norejo pries letapedzius nepasokancius jankuna ir javtoka...tik cia pas Turkus bus dar pajegesni juodukai uz sassari,o dar kai Kalnietis izaidejas,tai net vidurio linijos nepersivarys zalgiris :ppp
2015-07-23
-7
Atsakyti
jd
nesupratau. tai turkai jau gali zaidejus registruot? kiek zinau del skolu negalejo..
2015-07-23
-4
Atsakyti
Anonimas
Jei turkai vis tik surinks rimta komanda ir islaikys ta komandine zaidimo filosofija, sunku bus z ir del 4 vietos kovoti..
2015-07-23
+1
Atsakyti
BLOGAI JAU ČIA
2015-07-23
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.