Nuotr.: RIA Novosti-Scanpix
Nuotr. RIA Novosti-Scanpix

Rusijos rinktinės gynėjas Antonas Ponkrašovas stengiasi nedramatizuoti fakto, kad šalies krepšinio federacijos diskvalifikavimas nacionalinei komandai gali užkirsti kelią dalyvauti Europos čempionate.

„Žaidėjams, kaip ir visiems kitiems, naujiena apie federacijos diskvalifikavimą tapo šoku. Visi buvo sukrėsti, kad treniruočių procesą turi tęsti laukdami, ar komandai bus leista dalyvauti Europos čempionate, – Rusijos žiniasklaidai sakė 29-erių metų 200 cm ūgio gynėjas. – Visgi esu įsitikinęs, kad tai tik laikina nuobauda ir galutinis sprendimas mums bus palankus. Turime stengtis nekreipti dėmesio į situaciją ir koncentruotis ties pasirengimu.“

Anot Ponkrašovo, po žinios apie diskvalifikaciją pasipylė daug komentarų, tačiau situacijai ištaisyti turi būti imtasi ne kalbų, o darbų.

„Dabar savo poziciją išsako daug kas, tačiau visa tai yra tik žodžiai. Reikia sulaukti tolimesnių Rusijos pusės veiksmų, FIBA sprendimo iš Tokijo, ir tik tada kalbėti kažką konkretesnio“, – reziumavo krepšininkas.

Primename, kad dėl sumaišties Rusijos krepšinio federacijoje FIBA nusprendė diskvalifikuoti šią organizaciją. Jeigu padėtis nepasikeis, rusai negalės dalyvauti jokiuose FIBA organizuojamuose turnyruose. Tarp jų, ir Europos krepšinio čempionate, kuriame bus kovojama dėl kelialapių į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes.

Komentarai:
Anonimas
nežais niekur tikiuosi
2015-07-31
Atsakyti
krepsin
Tai yra KREPSINIO zaidimas. Cia

galesite tureti savo komanda, zaidejus.

Su komanda galesite dalyvauti

ivairiose lygose, zaidejus treniruoti.

Galesite varzytis su kitais. Zaidime yra

totalizatorius, viktorina ir daug kitu dalyku. TIESIOG UZSUKIT! Mes

gyvuojame jau daugiau nei 5 metai.

Zaidimas turi du serwerius. Viename is

ju nuo 2015 01 10 zaidziame is realiu

prizu.NEVELU PRISIJUNGTI IR TAU! IKI

PASIMATYMO! http://m.youtube.com/watch?v=3k5CH-Yircw

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-31
+5
Atsakyti
djgaffer
Ponkrašovas gerai sako-reik daugiau dirbt,o ne bazarint.Tas FIBA posėdis bus jau kitą savaitgalį,tai rusai turi tik savaitę išsispręsti savo problemas.Kažkaip mažai šansų,kad per savaitę jie ten viską išsispręs.Pakeist juk turi visus federacijos narius,patvirtint naujus,išsirinkt naują prezidentą ir pan.Krč,mažai jiem šansų kažką pakeist,bet stebuklų taip pat būna.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-31
Atsakyti
Ligoniai
As ir tikiu kad atsauks diskvalifikacija
2015-07-31
-3
Atsakyti
to A.M.
nu negalės by default, nes jokios atrankos nebus praėję.
2015-07-31
+2
Atsakyti
A.M.
Londono olimpines žaidynes? Rimtai?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-31
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.