Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Turkijos rinktinė ne itin sėkmingai pradėjo pasiruošimą Europos čempionatui – ji pirmajame mače nusileido Tunisui, o antrajame tuos pačius varžovus įveikė tik po atkaklios kovos.

Ketvirtadienį Turkijos krepšininkai 81:92 nusileido varžovams. Tuomet pralaimėtojams daugiausiai taškų surinko Semithas Erdenas – 23. Cedi Osmanas pridėjo 11, Barišas Hersekas – 10 taškų.

Vakar antrajame mače Europos čempionato dalyviai 77:72 nugalėjo Tuniso krepšininkus.

Pergalingose rungtynėse ir vėl rezultatyviausias buvo Erdenas – šįkart jis pelnė 19 taškų. Prie pergalės Ersenas Ilyasova pridėjo 15, Furkanas Aldemiras 13, Osmanas – 10 taškų.

Turkijos rinktinėje nerungtyniavo keletas pagrindinių žaidėjų: natūralizuotas amerikietis Bobby Dixonas, Sinanas Guleras ir Oguzas Savašas.

Komentarai:
djgaffer
Tunisas per pastaruosius 5m.yra stipriai patobulėję.2012m.OŽ mes irgi su jais turėjom vargo,taip kad jų nurašyt nevertėtų.Afrikoj dabar jie kartu su Angola yra lyderiaujančios šalys.Todėl turkus galima pateisint,juo labiau,kad nebuvo kelių pagr.žaidėjų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-08
+1
Atsakyti
Minde
Manau cia dar nieks rimtai nelosia tu draugisku varzybu,tie patys ir pracuzai losia tik savo malonumui o kam draskytis bereikalo,kad paskui traumos butu?? Pl bus ec tada ir bus kitos kovos.
2015-08-08
-2
Atsakyti
Turkai gedingai pasirode , nežinau kaip jie nuplaus tokia geda. LIetuviai butu abu kartus nuneše Tunisą po 30 tašku, net ir latviai būtu paeme Tunisa 10-20 tašku skirtumu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-08
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.