Nuotr.:

Artėjančiam sezonui savo gretas rikiuojančiai „Sūduvai-Mantingai“ pavyko išsaugoti priekinės linijos branduolį. Suvalkijos sostinės ekipa oficialiai pranešė, jog aukštaūgiai Marius Valukonis ir Aurimas Kieža dar vienerius metus gins Marijampolės klubo garbę.

Marius Valukonis gimtojo miesto komandos marškinėlius vilkės jau penktus metus iš eilės. Praėjusį sezoną marijampolietis vidutiniškai rinkdavo po 11,3 taško, atkovodavo po 6,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

2014-2015 metų sezonas Valukoniui buvo banguotas. Šių metų pradžioje traumą patyręs „Sūduvos-Mantingos“ kapitonas savo komandai negalėjo padėti du mėnesius. Tiesa, krepšininkas sugebėjo atsigauti iki NKL atkrintamų varžybų ir svarbiausiose sezono kovose Marijampolės klubui tapo svaria paspirtimi.

Tuo tarpu sezono viduryje į Marijampolę sugrįžęs Aurimas Kieža iškart tapo vienu komandos lyderių. Kryžminių kelio raiščių traumą išsigydęs puolėjas padėjo „Sūduvai-Mantingai“ iškovoti DNB LKF Mažąją taurę bei tapo naudingiausiu šio turnyro finalo žaidėju.

NKL pirmenybėse Kieža taip pat išliko svarbiu komandos ramsčiu ir rinkdamas po 11,3 taško, atkovodamas po 5,8 kamuolio ir atlikdamas po 2,9 rezultatyvaus perdavimo buvo vienas pagrindinių žaidėjų bronzos medalius iškovojusioje ekipoje.

Komentarai:
Anonimas
Storas tas Valukonis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-08
+3
Atsakyti
Klpd
O kokioj lygoj žaidžia ta Sūduva? Ar tik ne RKL???
2015-08-17
+1
Atsakyti
Nu jo dar siek tiek truksta kiezai iki lkl bet tikiuosi atsigaus per siuos metus. Labai idomus ir kovingas zaidejas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-17
+5
Atsakyti
ticarexassudinai Kieza zaidzia turetu po 15task 8reb buvo vienas geriausiu rebanderiu


taigi po traumos. Nenorek, kad iskart lostu kaip sesiolikos...
2015-08-17
+17
Atsakyti
sudinai Kieza zaidzia turetu po 15task 8reb buvo vienas geriausiu rebanderiu
2015-08-17
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.