Nuotr.: RIA Novosti – Scanpix
Nuotr. RIA Novosti – Scanpix

Tarp Vitorijos „Laboral Kutxa“ ir Valensijos „Basket“ komandų užvirė tikras karas dėl Ispanijos rinktinės nario Victoro Clavero. Nors jau buvo skelbta, kad 26-erių metų 206 cm ūgio puolėjas sukirto rankomis su baskų klubu, „Valencia“ nusprendė nepasiduoti ir pateikė krepšininkui tokios pat vertės pasiūlymą kaip ir „Laboral Kutxa“.

Pagal Ispanijos krepšinio lygos taisykles, teises į krepšininką, kuris sugrįžta žaisti į ACB čempionatą, turi buvęs jo klubas. Kadangi Claveras profesionalo karjerą pradėjo būtent Valensijoje, pastarasis klubo pasiūlymas jį teoriškai sugrąžina į „Basket“ gretas.

Artimiausiu metu situacija dėl naujos Clavero karjeros stotelės turėtų tapti aiškesnė.

Nuo 2012-ųjų rudens iki šių metų sausio ispanas atstovavo Portlando „Trail Blazers“, tačiau įsitvirtinti šioje NBA lygos komandoje taip ir nesugebėjo.

Praėjusį sezoną jis užbaigė Rimo Kurtinaičio treniruojamoje Maskvos srities „Chimki“ ekipoje, tačiau ispano žaidimas nepateisino Rusijos klubo vadovybės dėtų vilčių.

VTB Vieningoje lygoje per rungtynes puolėjas vidutiniškai pelnė po 7,1 taško ir atkovojo po 4,9 atšokusio kamuolio. Sutarties 2015-2016 m. sezonui rusai krepšininkui nepasiūlė.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.