Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Užtikrintą pergalę Senojo žemyno pirmenybių starte pasiekė Graikijos rinktinė (1-0), kuri Zagrebe 85:65 (23:16, 15:15, 21:19, 26:15) sutriuškino Makedonijos nacionalinės komandos žaidėjus (0-1).

Graikai į priekį išsiveržė dar pirmojo kėlinio viduryje ir rungtynes kontroliavo iki pat mačo pabaigos. 

Besibaigiant trečiajam kėliniui makedonai buvo sumažinę atsilikimą iki penkių taškų (50:55).

Tačiau tada graikai spurtavo 11:2 ir susikrovė dviženklę persvarą (66:52). Likus žaisti pustrečios minutės iki mačo pabaigos, makedonų atsilikimas po dar vieno Graikijos rinktinės spurto 12:0 tapo triuškinamas – 79:57.

Antrąją Europos čempionato dieną Graikijos krepšininkai susikaus su kroatais, o Makedonijos žaidėjai su olandais.

Makedonijos rinktinė: Kostoski 20, Stojanovski 13.

Graikijos rinktinė: Georgios Printezis 18, Ioannis Bourousis 16 (10 atk. kam.), Vassilis Spanoulis 10, Kostas Sloukas 9, Giannis Antetokounmpo 9.

Rungtynių apžvalga:

Komentarai:
djgafferMakedonam rungtynės su olandais bus gyvenk arba mirk.Jei gauna,tai palaidoja visus šansus patekti į kitą etapą,nes nugalėti slovėnus ir kroatus šansų beveik nėra.O jei laimi,tai intriga sugrįžta ir su gruzinais tada gali būti lemiama kova dėl 4 v.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tuo tarpu dvikovoje tarp kroatų ir graikų bus išaiškintas grupės nugalėtojas, o slovėnai be įtampos ramiai pasiims trečią vietą.
2015-09-06
+3
Atsakyti
djgaffer
Makedonam rungtynės su olandais bus gyvenk arba mirk.Jei gauna,tai palaidoja visus šansus patekti į kitą etapą,nes nugalėti slovėnus ir kroatus šansų beveik nėra.O jei laimi,tai intriga sugrįžta ir su gruzinais tada gali būti lemiama kova dėl 4 v.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-09-06
-3
Atsakyti
O makedonai vardu neturi?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-09-05
-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.