Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Utenos „Juventus“ klubas į trijų komandų turnyrą Valmieroje vyks gerokai nukraujavęs. Uteniškiams negalės padėti ne tik sunkią traumą patyręs Edgaras Stanionis, bet ir du aukštaūgiai – Saulius Kulvietis ir Edgaras Želionis.

Po abiejų čiurnų operacijų sveikstantis ir reabilitaciją atliekantis Kulvietis kol kas sportuoja individualiai ir į aikštelę turėtų grįžti po poros savaičių.

Želionis kelio traumą patyrė pirmosiose kontrolinėse rungtynėse prieš Astanos „Astana“ klubą. Nors aukštaūgis vėliau dar žaidė porą mačų, skausmai vis stiprėjo. Atlikus tyrimus paaiškėjo, jog gydymui teks skirti apie tris savaites.

Tiek Kulvietis, tiek Želionis pasirengimo etape aikštelėje jau nepasirodys, tačiau prognozuojama, jog abu krepšininkai turėtų spėti grįžti į aikštelę iki pirmųjų oficialių „Juventus“ ekipos rungtynių rugsėjo 30 dieną.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.