Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Italijos nacionalinė komanda šių metų Europos čempionatui buvo surinkusi bene pajėgiausią įmanomą sudėtį, tačiau jos žygis link medalių baigėsi ketvirtfinaliu prieš Lietuvos rinktinę.

Simone Pianigiani neseniai patvirtino, jog ir toliau stovės už rinktinės vairo, o Marco Belinelli pareiškė, jog ateinančiais metais olimpiniame atrankos turnyre ir vėl žaisi visi geriausi Italijos krepšininkai.

„Šiemet buvome puiki komanda, tačiau nesugebėjome išnaudoti viso savo potencialo. Kitais metais į rinktinę vėl susirinks visi geriausi Italijos krepšininkai, nes olimpinės žaidynės yra ypatingas renginys ir mes visi kartu sieksime sugrąžinti į jį savo šalį“, – kalbėjo Sakramento „Kings“ naujokas.

Šiemet Italijos rinktinei padėjo pajėgiausi Europoje rungtyniaujantys šalies krepšininkai bei keturi NBA klubuose praėjusį sezoną praleidę žaidėjai – Belinelli, Andrea Bargnani, Danilo Gallinari bei Luigi Datome. Tiesa, pastarajam dėl traumos pirmenybės baigėsi jau grupių etape.

Komentarai:
snarglena
Nu USA irgi vien NBA krepsininkai bet pastoviai Europiecius baladoja, galbut Kanada jauni ir nepatyre, bet turi gerai vienas pries viena zaidzianciu, su geru treneriu jie galetu nemazai pasiekt.
2015-09-22
-2
Atsakyti
Myzk pries veja gurksni gausi
Be to is to Greak Freak naudos tiek pat kiek ir is JV, kamuolius gerai susirenka ir gynyboje blokuoja metimus nes ilgom rankom, + atletiskas jis ir kamuoli gali pasivaryt, puolime is jo naudos nedaug nes is tritaskiu mest nemoka, is vidutinio kartais imeta, gali tik 1x1 gerai suzaist, ta jis tikrai moka bet komandos kurios komandiskai moka gintis greti ji isjungia puolime. Jei nedirbs ant metimo tai nekazka bus jis ateityje, net D-Mo geriau meto ir universalesnis post move nei jis.
2015-09-22
+1
Atsakyti
Myzk pries veja gurksni gausi
Kanada gali zaist pagal nba taisykles nes vos ne visi zaidejai is ten, bet pagal europos taisykles jiem xujnia gaunasi nes daug klaidu, zingsniu ir broko nes neturi tokios laisves puolime. Kai reiks pries tokisu kaip Francus ar Serbus zaist kurie gali komandiskai sudraskyt tai baigsis viskas nes nba iprasta praleisto zaidejo po krepsiu nebedengt..
2015-09-22
-7
Atsakyti
to buru
kanadai be sansu i olimpines, patirties trukumas per daug ryskus.
2015-09-22
Atsakyti
Anonimas
greekui freekui vos 20 meteliu, tai kaip jis stabiliai patrauks komanda jai mūsų Jv 23 stabiliai nepatraukia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-09-22
Atsakyti
Bus ką veikt ir toj atrankoj, čia bus geru komandų tad apie olimpines deretų tyliai svajot.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-09-22
+9
Atsakyti
Da
pas graikus borousis zisis ir spanoulis nebezais, o tas greak freak vienas jau matem kaip traukia komanda... kanada jau irgi matem kaip superstarai losia... rimtesne gynyba ir jiem zopa... pries francus neturi sansu
2015-09-22
+2
Atsakyti
o jei francai ir serbai bus vienoj grupej ? O jei jie uzsiraus ant Kanados, kuri bus surinkusi pilna sudeti (su Thompsonu pirmiausia) ir pagavusi gera ritma, su dar patobulejusiais Wigginsu, Josephu, Thompsonu, tie patys role playeriai Sacre, Nicholsonas, Bennettas, Stauskas, Olynykas gali but kitais metais zenkliai patobuleje ir geriau susizaide.. Nekalbant apie tai, kad gera diena tie patys italai gali nukalt ir prancuzus, ir serbus, o graikai su Antetekounpo man apskritai pagal sudeti geresne komanda, nei kokie serbai
2015-09-22
+4
Atsakyti
Anonimas
o jei puse bus traumuotų..
2015-09-22
-5
Atsakyti
Da
Vis tiek 2 vietos kaip ir aiskios tai Francai ir Serbai tikrai laimes, o del likusios kaposis Italai Kanada Graikai dar gal Mexika.
2015-09-22
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.