Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Trenerį šią savaitę pakeitęs Molėtų „Ežerūnas-Karys“ pasipildė ir nauju krepšininku. Molėtų komandoje rungtyniaus 19-metis 184 cm ūgio gynėjas Dominykas Zupkauskas.

Iš Vilniaus kilęs krepšininkas praėjusį sezoną atstovavo sostinės „Perlo-MRU“ komandai ir per NKL rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 2,1 taško bei atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Nė vienos pergalės per keturis turus neiškovojęs Molėtų klubas savaitės pradžioje abipusiu susitarimu atsisveikino su treneriu Arnu Kazlausku ir į jo vietą pasikvietė Gintarą Šerkšną.

Jauną žaidėją įregistravo ir „Šilutės“ klubas, kurio gretose nuo šiol rungtyniaus 17-metis Adomas Vitkauskas. 191 cm ūgio puolėjas yra Šilutės sporto mokyklos auklėtinis.

Šilutiškiai per ketverias rungtynes iškovojo tris pergales ir turnyrinėje lentelėje žengia ketvirti.

Raseinių „Rasų“ klubas paskelbė, kad šios komandos gynėjas Giedrius Kurtinaitis nuo šiol bus žaidžiantysis trenerio asistentas. Jis talkins vyriausiajam treneriui Albertui Vilimui.

Kartą per keturis mačus laimėjęs Raseinių klubas turnyrinėje lentelėje užima 12 vietą.

Komentarai:
mejure
geras vaikis bet pislus
2015-10-21
-4
Atsakyti
Kurtis > jd
Durneli,geriau paciulpk man.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-16
+2
Atsakyti
Universal
Sprendžiant pagal taisyklę, kad geras krepšininkas retai būna ir labai geru treneriu (ir atvirkščiai), tai Giedrius turėtų pranokti tėvą kaip treneris, nes kaip krepšininkas visai neprilygo. Sėkmės jam.
2015-10-16
+4
Atsakyti
jd
prasigere ir tiek kaip ir kurtis
2015-10-16
-3
Atsakyti
jd
prasigere ir tiek kaip ir kurtis
2015-10-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.