Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Gimtojoje Graikijoje Giannis Antetokounmpo daugiausiai rungtyniavo įžaidėjo pozicijoje. Iki 211 cm ūgio išstypęs 20 metų krepšininkas šioje pozicijoje rungtyniaus ir NBA lygoje.

Milvokio „Bucks“ vyriausiasis treneris Jasonas Kiddas atskleidė, jog trečiojo savo sezono stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje metu graikas rungtyniaus visose penkiose pozicijose.

„Jis gali žaisti ir žais visose pozicijose. Gianniui dėl to nekyla jokių problemų ir jis tuo nesiskundžia. Jis tiesiog išeina į aikštelę ir padaro savo darbą“, – sakė Kiddas.

Pasak specialisto, Antetokounmpo per vasarą patobulėjo ir yra geriau pasiruošęs praleisti daugiau laiko su kamuoliu savo rankose. Tikimasi, kad jis sumažins savo klaidų skaičių ir taikliau atakuos iš toli.

Praėjusį sezoną NBA pirmenybėse Antetokounmpo per mačą vidutiniškai įmesdavo po 12,7 taško, atkovodavo po 6,7 kamuolio, atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo bei blokuodavo po varžovo metimą.

Komentarai:
...
tai uz kalna bet kas izaideju pazaides geriau varinejasi, tik tiek kad kalnas aikste neblogai mato.
2015-10-23
-3
Atsakyti
Anonimas
na tikrai kai žaidė priėš lt, tai nerealiai kamuoli varinėjos, kaip tokio ūgio, tikrai už kalna geriau.
2015-10-22
-6
Atsakyti
pavardes nepajėgus ištarti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-22
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.