Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

„Golden State Warriors“ ekipa iki lapkričio 2 dienos nepratęs sutarčių su Harrisonu Barnesu bei Festusu Ezeli, o tai reiškia, jog šie krepšininkai ateinančią vasarą taps laisvaisiais agentais.

Tiesa, 2012 metų NBA naujokų biržos pirmajame rate pašauktų puolėjų laisvė bus apribota – Oklando klubas galės viršyti kitų ekipų pasiūlymus bei išsaugoti žaidėjus savo gretose.

Barnesas per šį sezoną uždirbs beveik 4 milijonus JAV dolerių, tuo tarpu Ezeli kišenę papildys apie 2 milijonai JAV dolerių.

Praėjusį sezoną NBA pirmenybėse 23 metų 203 cm ūgio Barnesas per susitikimą vidutiniškai įmesdavo po 10,1 taško, atkovodavo po 5,5 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

26 metų 211 cm ūgio Ezeli per mačą vidutiniškai pelnydavo po 4,4 taško bei sugriebdavo po 3,4 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
Bnews, tarp laisvuju agentu ir abribotu laisvuju agentu labai didelis skirtumas..
2015-10-28
-1
Atsakyti
Anonimas
Su barnesu kad ne tai debil

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-27
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.