Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Po kiek daugiau nei metų antrąją savo kadenciją baigsiantis Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Barrackas Obama gali leisti sau pradėti galvoti apie tai, ką veiks palikęs Baltuosius rūmus.

Buvęs Ilinojaus valstijos gubernatorius, neslepiantis savo simpatijų Čikagos „Bulls“ komandai, bendraudamas su žiniasklaida atskleidė, jog būtų laimingas vieną dieną tapęs NBA klubo savininku.

„Esu pasvajojęs apie NBA ekipos valdymą. Tai būtų tikrai labai smagu, tačiau „Bulls“ klubo nepirkčiau. Dabartinis jo savininkas Jerry Reinsdorfas atlieka puikų darbą“, – sakė Obama.

Politikas taip pat pareiškė nebetikintis, jog vieną traumą po kitos patiriantis Derrickas Rose‘as grįš į geriausių NBA žaidėjų gretas.

„Deja, sunku įsivaizduoti, kad po tiek traumų Derrickas galėtų vėl būti toks, koks buvo anksčiau. Tačiau aš jo nenurašau, jis vis dar gali būti tarp dešimties geriausių lygos įžaidėjų“, – teigė prezidentas.

Obama šiemet po penkerių metų pertraukos gyvai stebėjo NBA rungtynes, kai pirmojoje Čikagos „United Center“ arenos eilėje stebėjo šį sezoną atidariusią „Bulls“ ir Klivlando „Cavaliers“ akistatą.

Komentarai:
Pukis pabaigaiAteitis laukia lb gera, jau db zaidejai pradeda noret zaist cia(dion waiters). Turim lb sviesia ateiti, pradedant kitu sezonu:C embiid/okafor/noelPf noel/ saric/simons/j grantSf simons / corvingtonSg Pg turim caanan , stauska, dar kruva jaunu talentu, kai kurie visai neblogai pasirode, ir daaaug laisvu pinigu pasistiprint, daaaug jaunu pigiu zaideju kurie apsipras nba ir praeis i trade norint gaut kazka. O ir apie jaunus perspektyvius talentus ir laimincia komanda nores jungtis ir geresni zaidejai. Turim dar ateinancios stiprios birzos jei pasiseks saukimus: savo, tikesimes nr 1 ir simons, lakers 4 saukimas, miami 11 saukimas, okc 16 saukimas. Turint tokia sprogstama jauna jega, galima bus mesti issuki kiekvienai komandai. Okafor jau dabar dublius renka rookie, noel ginybinis centras ir tai tublius renka. Legendinis spurs turejo bokstus dvynius, sixers tures ketvertuka bokstu--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Kaip jus cia viska tobulai nupiesiat. :) O kas bus po 4 metu? Kai visu top5 naujoku kontraktai pasibaigs? Ir reikes jiems pasiulyti gerus pinigus? Ar cia planas bus palaukim paskutiniu kontraktu metu ir iskeiskim? Be to, jei visi tie tavo 4 bokstai bus sveiki, kaip manai, jie aiskeje laiko nenores? Visi jie prades konkuruoti del laiko aiksteje is ko gali kilti nesutarimai ir komandoje. Tad cia nera taip lengva ir dar ne viskas rozem klota. Kol kas tik priekis atrodo padoriai pas Phila, toliau gyneju grandis labai silpna ir cia labiausiai pasistiprinti reikia komandai.
2015-11-18
+4
Atsakyti
Pukis to draugai
Ojj pasaku prisiskaitee. Rose taiklumas tragiskas, is jojo vardas telikes. Jos net puolimo opcija nr 2 buliuose... Kokoa nauda is izaisejo kurisbtik trecdali sezono jei pasiseka suzaidzia...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-18
+3
Atsakyti
draugai
labai bereikalo nurasot D.Rose. Kai reikia jis isauna. Praeita nakti taip pat iki kol ciurna pasisuko, tempe komanda i prieki, praeitu metu Playoffu game winner'is pries Cavs. Talento daxuja vaikis turi, nebe toks greitas nebe toks staigus, nebedeliojantis per visu galvas, taciau atejus rimtam laikui ir rimtam zaidimui tai zaidejas kuriuo gali pasitiket. Ir nesvaikit jus su savo Conleys ir Rubio, Dragiciais ir nevykeliais Knightais visokiais, kurie per sezona 10 kartu pries visa NBA apsijuoke :D buru isvis raso, kad eile geresniu isvardint gali o prie izaideju Ellis ir Hardena itraukia kurie eile metu SG zaidzia ir ne kitaip. Wall, Paul, Curry, Irving, Walker tikrai kolkas daugiau nesa komandai naudos nei Rose, bet po ju as rikiuociau ji. Galbut Lillarda dar pries Rose statyciau, bet ir jo taiklumas tragedija, o Rose ir meta maziau ir zaidzia maziau per rungtynes. Parkeris senas, Jackas nestabilus vienose gali 31 imest, kitose 2, su Bledsoe tas pats,na o Paytonas dar nieko neirode per savo trumpa karjera. Nu Denverio tas naujokas izaidejas dar neblogas auga :)
2015-11-18
+6
Atsakyti
Pukis pabaigai
Ateitis laukia lb gera, jau db zaidejai pradeda noret zaist cia(dion waiters). Turim lb sviesia ateiti, pradedant kitu sezonu:

C embiid/okafor/noel

Pf noel/ saric/simons/j grant

Sf simons / corvington

Sg Pg turim caanan , stauska, dar kruva jaunu talentu, kai kurie visai neblogai pasirode, ir daaaug laisvu pinigu pasistiprint, daaaug jaunu pigiu zaideju kurie apsipras nba ir praeis i trade norint gaut kazka. O ir apie jaunus perspektyvius talentus ir laimincia komanda nores jungtis ir geresni zaidejai. Turim dar ateinancios stiprios birzos jei pasiseks saukimus: savo, tikesimes nr 1 ir simons, lakers 4 saukimas, miami 11 saukimas, okc 16 saukimas. Turint tokia sprogstama jauna jega, galima bus mesti issuki kiekvienai komandai. Okafor jau dabar dublius renka rookie, noel ginybinis centras ir tai tublius renka. Legendinis spurs turejo bokstus dvynius, sixers tures ketvertuka bokstu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-17
-9
Atsakyti
Tegul bruklino komanda nusiperka už valdiškus pinigus kol tebėra prezidentas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-17
+3
Atsakyti
Pukis
Hinkie nesiseke biski, embiidas neaisku kas bus, o jis talentas oj oj oj, ka jis univere isdarinejo, o kasi tik keli metai lose. Is galimu praeitos birzos saukimu lakersai pralindo i prieki ir sujauke planus del russel, hinkie nepasidave lakers grasinimams paimt russel arba trade: 2 saukimas i trecia ir norejo busima saukima pasiimt kuri anksciau sixeriam pratreidino. Mcw pazekit ir dabar klishas kaip kibiras ir milwokee nusilpo po to kai iskeite knight. Is praeitos birzos galimu 4 pirmo rato saukimu kas galejo pagalvot kad: nusilpes majamis paskutine sekunde issoks i po, kad okc nepateks i po, ir kad burtuose la isiterps i prieki.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-17
-5
Atsakyti
Pukis
Isiminkit savo komentarus apie sixerius. Paminesit mano zodi. Hinkie daro gera darba. Paskutini kart nugalejo cikaga play offuose tik per plauka nes rose gavo trauma jau pirmame tarpusavio mace, noel gavo trauma lygtais ketvirtame mace, ir tai sekmes deka, asiko pramestu baudu ir iguadalos sukurto stebuklo. Sudetis? Spencer haws , thad young, lavoy allen, begalvis amzinai perspektyvus evan turner, iguadala" zvaigzde" kuris ryjo milziniskus pinigus. O cempionu komandoj nuo suolo kilo. Nesigincysiu jis lb geras zaidejas, lb geras gynejas, tik kreivas taiklumas ir iggio noras visada turet kamuoli rankose zlugde komanda. Ka su tokia komanda pastatysi bagotiem zvaigzdziu po 3-4 vakaram?jrue holiday gaila bet kaip paaislejo jis turejo gilumine kazkokia pedos trauma, uz kurios nuslepima sixeriai bauda gavo. Jis ir po ilgo traumos gijimo vos laikos. Phila piktinasi bet kuo toliau tuo labiau palaiko hinkie

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-17
-1
Atsakyti
aro ar as labai svaigstu, kad manau, jog jis ir taip yra top 10 IZAIDEJAS?


Tu net neprimeti kaip žiauriai klysti.. :)) pažvelk į visokius Brandon Knight ar Detroito naują max kontraktą gavusį Reggie Jackson, jie daug geresni už tavo Rožę, jau nekalbu apie kitus startinius įžaidėjus kone visų kitų nba klubų. atmetus bucks ir sixers, ir Rubikas ir tas geresnis už Rose.
2015-11-17
Atsakyti
buru
Teague, Irving, Lowry, Wall, Curry, Paul, Harden, Lillard, vien sitie visi garantuotai geresni dabar. O kur dar visa eile visokiu Conley, Dragic, Jack, Knight, Bledsoe, Thomas, Parker, Walker, Ellis, Payton, Schroeder ir kitu, kuriu dauguma bent jau taiklumu gerokai lenkia Rose, o ir kitais komponentais dabar mazai benusileidzia. Netgi senosios kartos zvaigzdes, kaip jau ir uzgesusios, kaip Rondo ir Williams, dabar ko gero daugiau komandai duoda. Having said that, tikiuos dar negirdejom the last of Rose
2015-11-17
-2
Atsakyti
to ar
tarp top 10 izaideju siuo metu jis tikrai nera, bet gal gale sezono jei viskas klostysis gerai bus tarp tu 10 geriausiu IZAIDEJU :)
2015-11-17
-2
Atsakyti
apsisikimas
gsletu sikserius nusipirkt ir sustabdyti nesamones vykstancias sioje komandoje

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-17
-3
Atsakyti
ar
o ar as labai svaigstu, kad manau, jog jis ir taip yra top 10 IZAIDEJAS?
2015-11-17
Atsakyti
Rose turėtu suklusti jo dienos suskaičiuotos. jeigu ponas bardakas labai nori valdyti komanda ir turi šaltus nervus siulau LIETUVOS RYTA.komanda butent teikia to charizmatiško žmogaus galinčio ja prikelt nes purlys jau senai prisigeres ir paskendes mele. o tik veliau NBA

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-17
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.