Jau tapo tradicija, kad baigiantis krepšinio sezonui Kauno „Žalgiris“ kartu su restoranu „McDonalds“ Kaune plečia krepšinio šlovės alėją – Žvaigždžių alėją, kurioje savo delnus jau yra įspaudę žalgiriečiai Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beardas, Dainius Šalenga ir Darjušas Lavrinovičius.

Šiemet visi „Žalgirio“ gerbėjai bei krepšinio mėgėjai vėl rinko žalgirietį, kuris yra verčiausias uždėti delno įspaudą Žvaigždžių alėjoje. Iki balandžio 23 dienos vyko aktyvus balsavimas, po kurio paaiškėjo, kad šiais metais tuo laiminguoju ir išrinktuoju – geriausiu iš geriausių tapo „Žalgirio“ puolėjas Paulius Jankūnas.

Naujo įspaudo Žvaigždžių alėjoje atidarymas – tai vienas iš krepšinio sezono uždarymo renginių, kurie vyks gegužės 5 dieną, 13 valandą restorane „McDonalds“ Kaune.

Šiame renginyje dalyvaus visa „Žalgirio“ krepšinio komanda, o jo metu, be visų kitų atrakcijų ir žaidimų, burtų keliu išrinktam laimingajam, balsavusiam už Jankūną, bus įteikti šio žalgiriečio marškinėliai su jo parašu. Šį prizą nugalėtojui perduos pats Jankūnas.

Komentarai:
Nas
o uz kokius nuopelnus salenga gavo?!
2007-04-25
-1
Atsakyti
nu tegu palieka savo delno atspauda, ka jau jum trugdys labai?
2007-04-25
-4
Atsakyti
Jankuna?:)) dar tegul Silinski kartu pasiema i zvaigzdziu aleja. Visai jau..
2007-04-25
-3
Atsakyti
tai dziaugiamias kad vaikams linksma bus
2007-04-24
+1
Atsakyti
pesimistai, nors viena diena pasidziaukit gyvenimu. niekas jums neitinka.
2007-04-24
-5
Atsakyti
Kitrais metais gales kalnieti itrukti.Lipduku asai.
Klanieciui labai rimtai reiktu susimastyti apie savo karjera....paskutiniu metu ne kas is jo like.
2007-04-24
+4
Atsakyti
nematau kuo jis ten nusipelne patekt. reklaminiai zaidimai ir viskas.
2007-04-24
-12
Atsakyti
vaikams gal bent linksmiau bus :)
2007-04-24
+8
Atsakyti
nesamone
2007-04-24
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.