Kauno "Žalgirio" legionierius Robertas Packas ketvirtadienį per pietus išskrenda namo. Reisu iš Vilniaus jis po keliolikos valandų kelionės turėtų pasiekti Dalasą (JAV). Apie tai pranešė oficialus "Žalgirio" klubo interneto tinklalapis.

[image=3467 left]Amerikietis Kauną paliko džiugia nuotaika, dėkodamas visiems už palaikymą ir gerą sezoną. Paklaustas, kokiomis nuotaikomis išskrenda, R.Packas atsakė: "Esu be galo išsiilgęs visų savo artimųjų, todėl labai noriu grįžti namo ir pailsėti".

Šį sezoną vienas "Žalgirio" lyderių buvęs R.Packas džiaugėsi, kad finalas baigėsi anksti, nes jis dabar spės į dukters mokyklos baigimo ceremoniją.

"Dėkoju visiems "Žalgirio" gerbėjams už palaikymą viso sezono metu, be Jūsų mums būtų buvę daug sunkiau", – kalbėjo legionierius iš JAV.

Apie kitą sezoną amerikietis dar nenorėjo galvoti ir jokių planų neišsakė. Robertas pirmiausiai nori gerai pailsėti ir atgauti jėgas.

Dieną anksčiau į Dalasą išskrido ir savaitę Lietuvoje viešėjęs Roberto tėvas. "Didžiuojuosi savo sūnumi", – po finalinės sirenos "BasketNews.lt" portalui antradienį sakė R.Packo tėvas.

Kitas "Žalgirio" legionierius Tanoka Beardas į JAV išskris penktadienį.

Komentarai:
Nu, jūs duodate:) Paskaičiau ir apakau ko žmonės gali prisigalvoti:) Jo dukrai 8m. ir ji tik pradinę mokyklą baiginėja:) O be dukters jis turi dar ir sūnų, kuriam 17m. ir jis tikrai baiginėja vidurinę:) Ovaikų pas mus dar ir jaunesni prisidaro, svarbu, kad jais dar ir pasirūpintų:)
2005-06-01
+6
Atsakyti
pas spalvotus viskas anksciau nei pas baltus.
manau reiktu ji pasilikti kitiems metams, bent jau praverstu eilini karta laimeti finala pries ryta
2005-05-19
+2
Atsakyti
Jav vidurine mokykla arba high school, gali baigt kad ir 16.
2005-05-19
-4
Atsakyti
tas pats LeBronas jau turi vaika ir zmona. Wade'as, su savo dabartine zmona draugaves nuo 9 metu, irgi turi vaika (ar netgi du, nepamenu tiksliai). tad nieko keisto kad ir Packo dukte baigia mokykla..
2005-05-19
-4
Atsakyti
Packas gi rimtas vyras, todel ir stengiasi palikuoniu susilaikti nedelsdamas. Juk negali zmogus zinoti, kas atsitiks rytoj..
2005-05-19
+5
Atsakyti
rax
rimantas_a:
siaip ne vyrai gimdo vaikus, o moterys... ;)
2005-05-19
-2
Atsakyti
Nu ir kas, kad jaunas vaika pasigimde. Ne vienas NCAA zaidejas jau po kelis vaikus turi, ypac tie, kurie yra religingi.
2005-05-19
+4
Atsakyti
nu is tiesu ir man uzkliuvo tas sakinys... jam 36 metai, o jo dukra baigia sule (jai 18-19 metu). tai reiskia, kad ciuwas uzhtaise vaika budamas 17-18 metu :D
2005-05-19
-2
Atsakyti
Epic>
Na ir pastabumas pas tave :)))
2005-05-19
-6
Atsakyti
Tai ką dabar daryti? Gal bėgt į aerouostą? Reikėjo dar nurodyt tikslų laiką, reiso numerį ir Packo vietos Nr. Kažkokios keistos naujienos.
2005-05-19
-7
Atsakyti
Robertai, Robertai... ..tai jei dukra simet baigia vidurine, tai pats taip iseina baigdamas vidurine jau buvai tevu (ar bent ruoseisi tapti)...?!:)))
2005-05-19
-8
Atsakyti
nu ir ka
2005-05-19
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.