Nuotr.: RIA Novosti - Scanpix
Nuotr. RIA Novosti - Scanpix

Tiesioginėje A grupės kovoje dėl bilieto į „Top 16“ etapą triumfavo „Crvena Zvezda“ (5-5). Serbijos klubas namuose rungtynių pabaigoje 85:76 (31:20, 13:20, 12:25, 29:11) palaužė Miuncheno „Bayern“ (4-6) pasipriešinimą ir iškovojo bilietą į kitą etapą.  

Rungtynių žaidėjas
Maik  Zirbes
PTS 17 | REB 9 | AS 2 | ST 1 | BS 1
Po trečiojo kėlinio atsilikinėjęs Serbijos klubas aukštesnę pavarą įjungė ketvirtajame kėlinyje. Pirmoje jo pusėje „Bayern“ dar turėjo devynių taškų pranašumą, tačiau audringai savų sirgalių palaikoma „Crvena Zvezda“ ekipa netrukus smeigė du tolimus metimus iš eilės, po vieno rezlizuoto serbų baudos metimo, Vokietijos klubo pranašumas sumenko vos iki dviejų taškų (65:67)

Po poros minučių, svečiai vis dar turėjo minimalų pranašumą, tačiau Belgrado ekipa ir vėl pademonstravo charakterį, pelnė keturis taškus be jokio atsako ir po Maiko Zirbeso metimo iš po krepšio patys įgijo trijų taškų pranašumą (76:73).

Iki rungtynių pabaigos likus pusantros minutės tas pats Zirbesas baudos metimais dar labiau padidino savo komandos pranašumą, o taiklus Quincy Millerio tolimas metimas palaidojo Miuncheno klubo šansus kovoti dėl pergalės ir bilieto į kitą etapą.

„Crvena Zvezda“: Quincy Milleris 21 (10 atk. kam.), Maikas Zirbesas 17, Marko Guduričius 16, Stefanas Jovičius 9 (13 rez. perd.).

„Bayern“: Duško Savanovičius 19, Deonas Thompsonas 17, K.C. Riversas 10, Alexas Renfroe 9 (6 kld.), Nihadas Djedovičius 8.

Komentarai:
xxx
Na stipri bus grupė, bet nuo kito sezono irgi visada tik stiprios bus komandos,ir taip 10 metų, kažin ar po kelių sezonų nesugalvos vėl pakeist formatą, į dabartinį? Aplamai kaip vertinat naują formatą Eurolygos?
2015-12-18
-4
Atsakyti
sdf
zmogusNu niekaip nesuprantu kodel real 4 o zvezda 3. Turi lygu pergaliu skaiciu bet juk real ir tarpusavio, ir tuo labiau bendru santykiu lenkia belgrada.


chimki real zvezdos tarpusavio pergales paskaiciuok
2015-12-18
-4
Atsakyti
zmogus
Nu niekaip nesuprantu kodel real 4 o zvezda 3. Turi lygu pergaliu skaiciu bet juk real ir tarpusavio, ir tuo labiau bendru santykiu lenkia belgrada.
2015-12-18
Atsakyti
sdf
ketvirtam kelini suvalge vokietukus
2015-12-18
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.