Nuotr.: REUTERS – Scanpix
Nuotr. REUTERS – Scanpix

Spalio mėnesį įvykęs incidentas tarp Memfio „Grizzlies“ lengvojo krašto puolėjo Matto Barneso ir Niujorko „Knicks“ vyriausiojo trenerio Dereko Fisherio šiandien buvo nagrinėtas ir NBA lygos.

Pasak pranešimų, konflikto iniciatorius Barnesas sulaukė diskvalifikacinės bausmės – jis privalės praleisti dvejas rungtynes. 

Dėl šios bausmės krepšininkas savo komandai nepadės antradienio rungtynėse su Majamio „Heat“ ir šeštadienio susitikime su Jutos „Jazz“ klubu.

Įvykis tarp dviejų buvusių komandos draugų įvyko prieš du mėnesius, kuomet sužinojęs apie buvusios žmonos namuose vykstantį vakarėlį, kuriame dalyvavo ir Fisheris, Barnesas nuvyko apie 150 kilometrų atstumą ir užpuolė „Knicks“ trenerį.

Vėliau situaciją Barnesas aiškino tuo, kad jis įsiuto ne dėl jausmų buvusiai žmonai, o dėl neprižiūrėtų ir negerbiamų savo vaikų.

35-erių metų krepšininkas šį sezoną aikštelėje praleidžia po 25,2 minutės, per kurias renka po 8,6 taško bei atkovoja po 5 atšokusius kamuolius.

Komentarai:
to nesamone
Sulauze sutarti kiekvinoj sporto sakoj yra rybojimu ir tavo asmeninem gyvenime :)
2015-12-29
+1
Atsakyti
nesamone
Prie ko cia NBA, krepsinis? Nesamoninga bauda, gi cia asmeniniai reikalai nesusije su krepsiniu. Visa NBA isprotejo
2015-12-28
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.