Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Indianoje vykusių rungtynių tarp vietos „Pacers“ ir Detroito „Pistons“ pabaigoje kilęs susistumdymas nepraslydo pro akis Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komisijai.

Pranešama, kad įvykio epicentre buvę Marcusas Morrisas ir Paulas George'as sulaukė atitinkamai 15 ir 10 tūkstančių JAV dolerių baudų.

Incidentas kilo nuaidėjus finalinei sirenai, kai aikštės viduryje stovėjęs Morrisas pastūmė šalia buvusį George'ą. „Pacers“ krepšininkas netruko sureaguoti ir aikštėje kilo sumaištis.

Visgi ją greitai numalšino į aikštės vidurį subėgę abiejų komandų krepšininkai ir personalas.

Apsistumdymas:

Komentarai:
Nė iš tolo neprimena ankstesnio Pistons-Pacers karo Wolaso ir Artesto laikais kai ir žiūrovai į dūdas gavo.
2016-01-04
+1
Atsakyti
jūs man nx paaiškinkit, ko jie ...
bando primesti razborkes ir savo didžių kiaušinius, jei net patys eidami aiškintis ir esant laiko smogti kaktom sustoja kalnų ožio poza. Tai kam išvis to reikia? bijai būti nubaustas išvis nelysk, venk incidento, atsitrauk, bet dabar ale jie nori vienas kitam įpisti į dūdą, bet tiesiog sąlytį kaktom padaro geriausiu atveju, arba stumteli vienas kitą. Grynai subobiškėję laikai. Pisk kartą į liulį ir gerbs tave visam laikui, o ne stumdykitės kaip kalnų ožiai. Atsiras komentarų "o nx pisti, suspenduos?" tai aš ir klausimu atsakysiu "o nx galvom remtis kalnų ožio poza?"

Kažkodėl MJ laikais traukdavo reikalui esant ir nusispjaudavo ant suspendavimų ir viso kito. Packas estą kai prajungė juokingai atrodytų galvas surėmęs su ta estų šiūkšle. Čia šiaip paminėjau.
2016-01-04
+1
Atsakyti
Pistons
juk cia pats paul george su george hillu buvo ant tiek prisipise prie to kamuolio, kad morriso kantrybe pradingo, juk pistons norejo iki pat rungtyniu sirenos laikyt kamuoli, bet va, parejo tie du is pacersu isvardinti zaidejai ir tiesiog bet kokiais budais bande nupist kamuoli, o va morris tai pasirode kaip zmogus ir nustume ta pasikelusi georga, cia neteisingai yra isskirtos baudos, reikejo dar georgui keliu rungtyniu diskvalifikacija skirt, ir tam george hillui siokia tokia bauda skirt reikejo nes jis irgi kazka aiskino morrisui
2016-01-04
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.