Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ garbę ginantis Joe Harrisas šį sezoną daugiau neberungtyniaus. Amerikiečiui artimiausiu metu bus atlikta operacija, kurios metu iš jo dešinės kojos bus pašalinamas nereikalingas kaulas.

24 metų 198 cm ūgio krepšininkas, kurį „Cavaliers“ 33-uoju šaukimu pasirinko 2014 metų NBA naujokų biržoje, neišvyko su komanda į šešių mačų išvyką. Manoma, jog gynėjui operacija bus atlikta kitą savaitę.

Nemažą dalį šio sezono Harrisas praleido NBA plėtojimosi lygoje vilkėdamas Kantono „Charge“ marškinėlius. Klivlando klube gynėjui vietą rasti sekėsi sunkiai, jis sužaidė penkerias rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 0,6 taško.

Komentarai:
Yeah
Bet gerai skamba " bus pasalintas nereikalingas kojos kaulas "

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-01-06
+1
Atsakyti
Eina sikt
Sakes kaip cavaliers nepasiseke, pagrindini lyderi prarado :( dabar apie atkrintamasias galima pasvajot, 9 vieta gal ir uzims
2016-01-06
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.