Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Į išplėstinį JAV rinktinės kandidatų sąrašą patekęs Indianos „Pacers“ ekipos lyderis Paulas George'as atsargiai vertina savo galimybes vykti į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. Kaip teigia pats krepšininkas, šį sprendimą jis priims tik pasibaigus sezonui.

Puolėjas šį sezoną vėl gali pasigirti aukščiausio lygio forma. Prieš tai jis beveik metus buvo priverstas praleisti be krepšinio dėl kojos lūžio, kurį patyrė būtent JAV rinktinės stovykloje ruošiantis 2014 metų pasaulio taurės turnyrui.

„Aš esu laimingas turėdamas šansą. Be jokios abejonės – didelė garbė būti tokios komandos dalimi, bet pažiūrėsime ateityje. Man buvo sunkūs metai, todėl neskubėsiu ir šiuos reikalus apgalvosiu vėliau. Klausysiu savo kūno ir trenerio tam, kad suprasčiau, kas man yra geriausia“, – kalbėjo George'as.

Šį sezoną atletas vidutiniškai renka po 23,9 taško, atkovoja po 7,4 kamuolio bei atlieka po 4 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
rito fanas
Nu taj jo ajsku kad dar pagalvos nes jug tada susilauze koja kai zaide stovikloj rinktines
2016-01-19
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.