Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Į Europą grįžta puolėjas iš Graikijos Kostas Papanikolaou. 25-erių metų krepšininkas oficialiai pasirašė sutartį su Pirėjo „Olympiakos“, kuri galios iki 2019-ųjų vasaros.

Krepšininku domėjosi ir tokios komandos kaip Atėnų „Panathinaikos“ ar Krasnodaro „Lokomotiv“, tačiau savo buvusią ekipą Papanikolaou pasirinko dėl numatomo svarbaus vaidmens komandoje, nors kitų klubų pasiūlymai buvo pelningesni.

2013-aisiais tarp Papanikolaou ir „Barcelona“ klubo pasirašytoje sutartyje buvo punktas, kuris numato sąlygą Ispanijos ekipai ateityje perspjauti kitų komandų pasiūlymus.

Dėl tokios padėties į Barseloną buvo nusiųstas oficialus laiškas. Jeigu „Barcelona“ būtų nusprendusi graikui mokėti didesnį atlyginimą, krepšininkas būtų privalėjęs keltis į Ispaniją. Visgi katalonai atsisakė šios minties.

Vilkėdamas „Olympiakos“ marškinėlius graikas 2012 bei 2013 metais triumfavo Eurolygoje.

Šį sezoną Denverio „Nuggets“ ekipoje pradėjęs Papanikolaou NBA pirmenybėse vidutiniškai per 11 minučių rinkdavo po 2,6 taško ir atkovodavo po 1,5 kamuolio.

„Olympiakos“ rytoj vakare atvyks į Lietuvą, o penktadienį susitiks su Kauno „Žalgiriu“. Papanikolaou prie komandos stipriausioje Europos lygoje prisijungs tik po pirmojo „Top16“ rato.

Komentarai:
Papanikolaou > jd
Ir visai as ne gaidys,tu vat paimk ir man nuciulpk,tada ir pats tuo isitikinsi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-01-20
+1
Atsakyti
jd
jis gaidys!
2016-01-20
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.