Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Praėjusį sezoną vienu naudingiausių Eurolygos krepšininku buvęs Zoranas Ercegas šį sezoną ir toliau išlieka bedarbis.

31 metų 211 cm ūgio krepšininkui pasiūlymą pateikė Tel Avivo „Maccabi“ klubas, tačiau serbo netenkino žydų siūlomos finansinės sąlygos.

Vasarą Serbijos rinktinės puolėjas buvo siejamas su stipriausiais Eurolygos klubais, tačiau jie taip pat negalėjo pasiūlyti aukštaūgiui jo norimo atlyginimo.

Anksčiau tokių komandų kaip Maskvos CSKA ir Pirėjo „Olympiakos“ marškinėlius vilkėjęs Ercegas praėjusį sezoną Eurolygoje per mačą vidutiniškai pelnydavo po 15 taškų ir atkovodavo po 4,3 atšokusio kamuolio.

Tel Avivo ekipos vyriausiasis treneris Žanas Tabakas patvirtino, jog „Maccabi“ siekė prisivilioti Ercegą, o taip pat buvo pateikusi pasiūlymą amerikiečiui Joey Dorsey.

Būtent Dorsey pakeitė Ercegą „Galatasaray“ ekipoje, tačiau buvusiam Hjustono „Rockets“, Toronto „Raptors“, „Barcelona“ ir Pirėjo „Olympiakos“ žaidėjui Turkijoje atsiskleisti nepavyksta.

Komentarai:
@
Nu žydai ir siulo ten visiem minimuma,niekam jie perkomėnt nenori.Tikisi ant Macabi vardo,organizacijos,kad užkibs.Bet dėja (jiems) niekas nekimba už sriubos puoda...
2016-01-25
-4
Atsakyti
:)))
Kas netingi tas atmetinėja žydų pasiūlymus. Ot dasigyveno žydzeliai :PPP
2016-01-25
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.