Nuotr.: P.Peleckis/Fotodiena.lt
Nuotr. P.Peleckis/Fotodiena.lt

Kauno „Žalgirio“ komandoje rungtyniaujantis Olivier Hanlanas džiaugiasi vadovybės atliktomis permainomis ekipos vyriausiojo trenerio poste.

Bendraudamas su „Eurohoops.net“, kanadietis negailėjo gerų žodžių dabartiniam „Žalgirio“ strategui Šarūnui Jasikevičiui ir teigė, jog tai – geriausia, kas tik galėjo įvykti.

„Pirmiausia, jis mane labai spaudžia. Man tai patinka (juokiasi). Kalbant rimtai, jis rungtyniavo tokioje pat pozicijoje kaip aš. Tai – labai svarbu, kadangi jis būdamas treneriu mato lygiai viską taip pat, kaip ir aš. 

Jasikevičius mane dar labiau įkvepia ir motyvuoja dirbti. Tai padeda man dar geriau skaityti žaidimą ir gerinti savo sprendimus žaidime. Mes su Šarūnu visada kalbamės, jis nevengia duoti man patarimų, kur dar labiau turėčiau susikoncentruoti. Tiesiog jis daro mane geresniu žaidėju.

Būti tokioje aplinkoje dar pirmais profesionalo metais, tik baigus universitetą, yra geriausia, kas tik galėjo man nutikti“, – kalbėjo Hanlanas.

22-ejų metų įžaidėjui Kaunas – pirmoji stotelė baigus universitetą, kuria pats Hanlanas yra ypač patenkintas. Legionierių iš kitos Atlantos pusės itin žavi tai, jog šis miestas tiesiog gyvena krepšiniu.

„Čia gyvena krepšinis. Aišku, įprastai tu tiesiog žaidi rungtynes ir dalyvauji treniruotėse, bet Kaune – kažkas daugiau. Jeigu tu esi ir už aikštelės ribų, čia visi kalba apie krepšinį. Nueini į kiną ir supranti, kad ten irgi kalba apie krepšinį! 

Naujokams Europoje tai leidžia dar lengviau adapduotis ir būti motyvuotam. „Žalgirio“ arena – kažkas įspūdingo, patalpos fantastinės, o fanai – geriausi. Kaip žaidėjas, tu negali ne tik skųstis, tačiau ir prašyti daugiau“, – tęsė Hanlanas.

Šį sezoną Hanlanas Eurolygoje vidutiniškai per vienerias rungtynes pelno po 9,9 taško, atkovoja po 3,2 kamuolio ir atlieka 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
gerai,kad dirbti nori,ir toks pozityvus,neniurgia,kad kazkas negerai ir.t.t..

Jaunas dar,klaidu neisvegsi,turi atletiskuma,dirbti tik reikia.Reikia ilglaike sutarti pasirasyti.
2016-01-25
+18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.