Nuotr.: BasketNews.lt/V. Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V. Mikaitis

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai dar turi šansų prasibrauti į kitą Europos taurės turnyro etapą ir sieks tuo pasinaudoti. Klaipėdiečių tikslas – trečiadienį „Švyturio“ arenoje žūtbūt atsirevanšuoti Salonikų „Aris“ ekipai. Šios dvikovos pradžia – 19 val., tačiau krepšinio sirgaliai raginami į areną rinktis 15-20 minučių anksčiau.

„Visi žinome varžybų svarbą. Tik laimėdami šias varžybas išsaugome šansą tęsti kovą dėl kelialapio į kitą Europos taurės etapą. Kiekvienas turi kaip karys eiti į aikštę ir kovoti. Tik tokiu atveju galime tikėtis pergalės“, – pabrėžė „Neptūno“ komandos treneris Dainius Adomaitis. 

Pirmosios šių ekipų rungtynės, vykusios sausio 6 dieną Graikijoje, baigėsi akivaizdžia „Aris“ ekipos persvara – 84:58.

„Išanalizavome klaidas ir bandysime būti labiau konkurencingi. Turime išlaikyti varžybų tempą. Namuose reikia žaisti greitai, tačiau negalima įsivelti į varžovų pinkles. Jie ginasi itin agresyviai ir nuolat provokuoja. Klaipėdoje mes turime juos priversti dirbti puolime“, – akcentavo „Neptūno“ treneris.

Kelias dienas su „Neptūno“ ekipa dėl viruso nesitreniravo „Neptūno“ komandos kapitonas Martynas Mažeika, tačiau antradienio vakarą jis jau atėjo į treniruotę.

„Ryte dar buvo pakilusi kūno temperatūra, tačiau esu pasiryžęs padėti komandai, kad ir kokia savijauta bebūtų. Labai noriu kautis. Namuose mes žaidžiame visai kitaip. Tos pralaimėtos rungtynės Graikijoje, mums sukėlė tik daugiau pykčio. Esame pasiruošę jiems suteikti rimtą kovą“, – ryžtingai kalbėjo „Neptūno“ kapitonas.

J grupė
Pos Komanda GM W L HW HL Diff
1 Milano EA7-Emporio Armani 4 3 1 2 0 34
2 Berlyno ALBA 4 2 2 2 0 13
3 Salonikų Aris 4 2 2 2 0 -20
4 Klaipėdos Neptūnas 4 1 3 1 1 -27
Komentarai:
klaipedietis
na geriau pralostu ir geriau kad viska pralostu nes jei laimi tai tik per fuksa nes treneriai per silpni pykit nepykit bet prastai atrodo komanda tiek puolime ir tiek pat isgirtoj kiausinio gynyboje
2016-02-03
+3
Atsakyti
djgaffer
Jei nepaleis graikų,kaip buvo su Armani,tai gali tikėtis pakovoti dėl pergalės.Bet žinant šio sezono Neptūno nestabilų žaidimą,tai net sunku kažką prognozuoti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-02
+2
Atsakyti
ka
karys ir krpsininkas tai du nesusiejami dalykai. greiciausiai nera nei vieno krepsininko kuris butu tarnaves armijoje ir zinotu ka tai reiske. o tokiems kaip kuzminskas tai nepamaisytu.
2016-02-02
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.