Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai pirmadienį atvyko į Berlyną ir vakare išbandė Berlyno ALBA namų arenos ekipos krepšius. Dainiaus Adomaičio auklėtiniai jau antradienį 21 val. Vokietijos sostinėje žais paskutines Europos taurės turnyro "Last 32" etapo rungtynes su ALBA ekipa.

Klaipėdiečiams reikia net ik pergalės Berlyne, bet ir kad Graikijoje prieš Salonikų „Aris“ laimėtų Manto Kalniečio atstovaujama Milano „Emporio Armani“ ekipa.

„Bus labai sunku, tačiau kausimės iš visų jėgų. Šansų turime, tad jais reikia ir pasinaudoti. Varžovai agresyviai ginasi ir stengiasi suregzti kuo daugiau greitų atakų. Viskas priklausys nuo koncentracijos ir kaip žaidėjai sugebės kontroliuoti varžybų tempą.

Negalime leisti varžovams primesti savo žaidimo stilių ir juokiu būdu negalime leisti jiems atitrūkti. Išvykoje vytis varžovus yra labai sunku. Reikia bandyti išlaikyti tempą ir intrigą bei bandyti užsikabinti“, – Berlyne po treniruotės kalbėjo „Neptūno“ vyr. treneris Dainius Adomaitis.

Anot trenerio, norint pamąstyti apie pergalę, kiekvienas žaidėjas į aikštę turi žengti maksimaliai nusiteikęs ir dėl bendro tikslo atiduoti 100 procentų jėgų.

„Jei taip bus, tada viskas yra įmanoma. Tikiu, kad žaidėjai supranta rungtynių svarbą ir padarys viską, kad apgintų Klaipėdos bei Lietuvos garbę“, - kalbėjo treneris.

„Neptūnas“ į Berlyną iškeliavo ankstų pirmadienio rytą, o šeštadienį dar žaidė Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes su Kėdainių „Nevėžio“ ekipa. Dainiaus Adomaičio auklėtiniai svečiuose šventė pergalę rezultatu 77:69.

Šiose rungtynėse „Neptūno“ gretose aikštėje nepasirodė Jerai Grantas. Jam treneriai leido pailsėti ir apsigydyti traumas.

„Ar jis antradienį žais? Dar yra klaustukas. Visko gali būti, žiūrėsime, kaip jis jausis“, – kalbėjo Adomaitis.

Jau aišku ir tai, kad Klaipėdos komanda vis dar versis be riešo lūžį besigydančio įžaidėjo Mindaugo Girdžiūno.

Komentarai:
nu px
jei pralaimes sakys ir taip zjbs daug pasiekem.. bet realiai tai tikrai kaip neptunui geras rezultatas. Nes laiksrastis net is silpnos grupes nesugebejo iseiti uzleisdami giliomis krepsinio saknimis pasizymincius vengrijos krepsininkus :DD
2016-02-09
+3
Atsakyti
djgaffer
Šansų yra,bet Berlyne,prie jų fanų,su tokiu banguotu žaidimu,tų šansų ne per daugiausia.Vistiek sėkmės Neptūnui.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-09
+4
Atsakyti
Likimo ironija: Klaipėdoje M.Kalnietį nušvilpė, o Salonikuose tikėsis jo pagalbos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-09
+1
Atsakyti
gizmo
Jei pralaimes, tai sakys- perdegem!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-09
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.