Nuotr.:

Luigi Datome ir Bobby Dixonas pelnė beveik pusę komandos taškų, o jų vedama Stambulo „Fenerbahce“ tapo pirmąja Turkijos taurės turnyro finalininke.

Željko Obradovičiaus auklėtiniai penktadienį pirmajame pusfinalyje Bursoje 82:72 (20:21, 16:28, 32:21, 14:12) įveikė Turkijos čempionius, Izmiro „Pinar Karšiyaka“ žaidėjus, ir žengė į kitą etapą.

Finale, kuris bus žaidžiamas sekmadienį, „Fenerbahce“ susikaus su Bandirmos „Banvit“ ir Stambulo „Darussafaka“ poros nugalėtojais.

„Pinar Karšiyaka“: Lazericas Jonesas 22 (11 rez. perd.), Kennethas Gabrielis 17, Coltonas Iversonas 11 (9 atk. kam.), Carlas Wrightas 10.
 
„Fenerbahce“: Luigi Datome 21 (5/8 trit.), Bobby Dixonas 18 (4/7 trit.), Janas Vesely 12 (9 atk. kam.), Ricky Hickmanas 10.
Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.