Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Oklahomos „Thunder“ klube rungtyniaujantis Stevenas Adamasas informavo Naujosios Zelandijos krepšinio federaciją apie savo apsisprendimą artėjančią vasarą neapsivilkti rinktinės marškinėlių.

Vidurio puolėjas tikisi, kad Oklahomos ekipa toli nužygiuos atkrintamosiose varžybose, todėl jis iki rinktinės stovyklos nebus spėjęs atgauti jėgų.

Naujoji Zelandiją liepos pradžioje pradės kovą dėl patekimo į Rio De Žaneiro olimpines žaidynes. Filipinuose zelandiečiai žais vienoje grupėje su šeimininkais filipiniečiais ir prancūzais.

Adamsas šį sezoną NBA pirmenybėse per susitikimą vidutiniškai įmeta po 7,2 taško bei sugriebia po 6,4 atšokusio kamuolio. 

Komentarai:
djgaffer
O jei Oklahoma toli nenukeliaus,tai tada jau padės?Išvis,jam tik 22m.,bet kalba,kad gali jėgų neužtekti.Pats durniausias pasiaiškinimas nežaisti rinktinėje tokio amžiaus žaidėjui.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-23
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.