Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

„Barcelona“ rytoj Eurolygos „Top 16“ susitikime su Pirėjo „Olympiakos“ gali verstis be Alexo Abrineso, kurio skrandyje išplito virusas.

Prieš susitikimą katalonų treneris Xavi Pascualis teigė, kad jo auklėtinis šiuo metu yra ligoninėje ir kol kas nenustatyta, ar krepšininkas galės žaisti su Graikijos grandais.

Taip pat pranešama, kad į rikiuotę turėtų sugrįžti ir Carlosas Arroyo, kuris Eurolygoje paskutinį kartą rungtyniavo gruodžio 18 dieną.

Komandą sustiprins ir Joey Dorsey. Prieš keletą dienų prie klubo prisijungusiam amerikiečiui leista debiutuoti Barselonos ekipoje.

Abrinesas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 17 minučių pelno po 8 taškus, atkovoja po 1,6 kamuolio ir atlieka po 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.