Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Vasario pabaigoje po išsiskyrimo su Bruklino „Nets“ klubu vis dar be komandos esantis Andrea Bargnani dar sykį sulaukė susidomėjimo iš Europos.

Turkai praneša, kad į 30-metį 213 cm ūgio puolėją nusitaikė į Europos taurės turnyro ketvirtfinalį prasibrovusi Stambulo „Galatasaray“ komanda.

Įdomu tai, kad po įveikto aštuntfinalio Stambulo ekipos strategas Erginas Atamanas užsiminė, jog jo vadovaujama komanda norėtų pasistiprinti žinomu žaidėju iš NBA.

Visgi kol kas abejojama, kad „Galatasaray“ pavyktų prisivilioti Bargnani, kuris visai neseniai atmetė įspūdingą Pirėjo „Olympiakos“ ekipos pasiūlymą. Pasak pranešimų, graikai jam siūlė net 130 tūkst. eurų atlyginimą per mėnesį.

Anksčiau apie norą pasikviesti Bargnani buvo prabilusi ir Milano „Emporio Armani“ ekipa.

Italas šį sezoną NBA sužaidė 46 rungtynes, per kurias vidutiniškai žaisdavo po 13 minučių, pelnydavo po 6,6 taško ir atkovodavo po 2,1 kamuolio.

Komentarai:
Buo
Pamačius antraštę pirma mintis kilo, kad turkai užsigeidė. Tik jiems gali būti reikalingas savanaudiškas nevykėlis pseudožvaigždė.
2016-03-08
+1
Atsakyti
nesiule oly tokiu pinigu.Plus neriki jiems sioje ozicijoje stiprintis.
2016-03-05
+8
Atsakyti
130tukst. Nba ant suolo sededamas ir pastumdeliu budamas gaus daugiau jei kas susdomes.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-03-04
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.