Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nepaisant to, kad Orlando „Magic“ ekipos garbę šiuo metu ginantis Mario Hezonja dar neseniai rungtyniavo „Barcelona“ gretose, kroatas atskleidė, kad savo mėgstamiausia komanda jis laiko ne Katalonijos klubą.

Dubrovnike gimęs krepšininkas Graikijos žiniasklaidai atskleidė, jog mėgstamiausia jo komanda yra Atėnų „Panathinaikos“.

„Myliu Graikiją ir labai palaikau „Panathinaikos“ komandą. Aš tiesiog myliu šį klubą. Pažįstu daug šios komandos administracijoje dirbančių žmonių. Neturiu laiko stebėti Eurolygos rungtynių, tačiau visada pažiūriu jų apžvalgas. Man patinka ta komanda ir jos fanai“, – atviravo Hezonja.

Beje, praėjusį sezoną atstovaudamas „Barcelona“ komandai, iš Eurolygos kovų Hezonja ir visa Ispanijos ekipa buvo eliminuota kito Graikijos klubo pastangomis – Pirėjo „Olympiakos“.

„Tąkart antrose rungtynėse mes nežaidėme gerai ir varžovai mus sunaikino. „Olympiakos“ taip pat yra įspūdinga komanda, turinti begalinį sirgalių palaikymą. Jie žinojo, kaip mus nugalėti ir tai padarė“, – prisiminė krepšininkas.

Hezonja praėjusią vasarą NBA naujokų biržoje penktuoju šaukimu buvo pašauktas „Magic“ ekipos, kurioje savo karjerą jis tęsia ir dabar. Debiutiniame sezone kroatas per vidutiniškai 15,6 minutės renka po 5,7 taško ir atkovoja po 2 kamuolius.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.