Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

NBA rungtyniaujantys Mirza Teletovičius ir Jusufas Nurkičius vasarą planuoja prisijungti prie Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės, kuri kovos Europos čempionato atrankoje.

Apie tai paskelbė Fynikso „Suns“ puolėjas 206 cm ūgio Teletovičius, kuris teigė, kad kalbėjosi su Denverio „Nuggets“ aukštaūgiu Nurkičiumi ir abiejų žaidėjų mintys dėl dalyvavimo rinktinėje sutapo.

„Turbūt, jog abu atvažiuosime į rinktinės stovyklą. Savo rinktinėje neturime daug krepšininkų, todėl labai svarbu, kad visi atvažiuotume“, – kalbėjo Teletovičius.

Bosniai atrankos C grupėje grumsis su Rusijos ir Švedijos rinktinėmis.

Šį sezoną 30 metų Teletovičius NBA pirmenybėse vidutiniškai per 20 minučių pelno po 11,2 taško, atkovoja po 3,4 kamuolio ir atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą.

21-erių metų 212 cm ūgio Nurkičius vidutiniškai per 13 minučių renka po 6,5 taško, atkovoja po 4,8 kamuolio ir blokuoja po vieną metimą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.