Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Milvokio „Bucks“ paskutinėmis rungtynių sekundėmis su Memfio „Grizzlies“ jau turėjo pergalę savo rankose, o tuomet Johnas Hensonas blokavo Matto Barneso metimą ir pademonstravo kieto vyruko veidą, dėl kurio buvo išvarytas iš aikštės.

Po bloko ir Hensono emocijų pliūpsnio prie atsarginio „Bucks“ puolėjo artėjo Barnesas, tačiau krepšininkus greitai išskyrė rungtynių teisėjas ir kiti žaidėjai.

Hensonui buvo skirta diskvalifikacinė pražanga, o bėgdamas link rūbinės žaidėjas vis dar demonstravo savo emocijas, o savo marškinėlius išmetė į tribūną.

Tuoj pat į rūbinę išbėgo ir Barnesas, o tuomet juos pasivijo arenos apsaugininkai.

Hensonas rungtynėse pelnė 3 taškus ir blokavo 4 metimus, o Barnesas įmetė 20 taškų.

Epizodo video:

John Henson gets ejected for taunting Matt Barnes, then Barnes...

John Henson gets ejected for taunting Matt Barnes, then Barnes chases after him in the tunnel. #madness

Posted by Bleacher Report on 2016 m. kovo 17 d.
Komentarai:
aKA
Nesupratai ka as turejau galvoje rasydamas WWE. Tokiu atveju nera prasmes net diskutuoti.
2016-03-18
-1
Atsakyti
Kodel kai Lebronas tapsnoja savo bica perkreipes veida nieko nebuna, o kai eilinis zaidejas surauke nosi buna isvaromas is aikstes?
2016-03-18
+11
Atsakyti
a
vaiku darzelis kazkoks :D
2016-03-18
-2
Atsakyti
:)mldc gerai pazemino pasikelusi barnesa


Pazemoni?:DDDPer kur detaliau paaiskink?Gatu per barabana taip nuo barneso,kad sudai per kalaskes biretu..
2016-03-18
+6
Atsakyti
hynyu
Zinojo,kad per ausi negaus nuo barneso per rungtynes..tai sikdamas i kelnes snuki bediones pikta nustaise ale kietas..Klounas..
2016-03-18
+1
Atsakyti
AnonimasEik WWE zoiureti, va ten tai tikras sportas


jo einu, o jus ziurekit sporto virsune kur zaidzia savarankiskai ribotai mastantys, kereplos, kurie tingi net kamuoli pasimti i rankas, kad ismokti varytis ir kuriems treneriai baigia prasikeikti, kad kazka isaiskintu ka daryti krepsinio aiksteleje.. Paziurit tokiu ir po to zavites kokia tikra gynyba, nesvarbu, kad ji yra palengvinta, kai duoda maltis i kuna ir puolime kiti nespindi savarankiskais protiniais gebejimais.

va jum Eurokrepsinio virsune, va cia tai finalas buvo, NBA zvaigdziu dienos lygio gynyba..

https://www.youtube.com/watch?v=G5K5SwhN...
2016-03-18
+2
Atsakyti
FlamboyantKas pasidare su nba kad ji tapo tokia skysta lyga. Jau antra desimtmeti viskas daroma tik puolanciojo labui, absoliutus gynybos degradavimas ir dar tie teisejai. Kur dingo tas tikras krepsinis kai viskas ko reikia tai kamuolys ir stiprus kiausiai losiant 48 minutes. Dabar net neisivaizduoju, kad nba lygoje bent viena kelinuka galetu istverti tokie kaip D Rodman, A Mason, CH Oakley ar X McDaniel..... Jie visi butu isvaryti is aikstes per pirmus pasistumdymus. Anksciau buvo tikras krepsinis, tvirtai sudetu ir suaugusiu vyru zaidimas. Dabar tikra klounada - isdziuve, tatuiruoti juodzkiai su savo debiliskais ranku mosikavimais i sonus imetus tritaski....


o kas pasidare su visu pasauliu? nepastebejai, kad niekas vietoje nestovi? :) tatuiruoti dabar ne tik NBA juodzkiai, bet ir visas pasaulio jaunimas. as tai sakyciau, kad lygos tikslas teisingas, bet priemones tam tikslui pasiekt perlenktos. kad po ispudingo epizodo negalima net emociju parodyt, tai absurdas, bet niekint varzova irgi negarbingas zaidimas. man tai ziuret i Rodmana (ta is Bulls laiku, nes Pistonsuose buvo normalus zaidejas) buvo didesnis cirkas, nei siandien - isvaizda debiliska, elgesys irgi. pastovios konfliktu provokacijos. ten jau ne krepsinis. kita vertus dabar europieciu uzveztas flopinimo menas irgi pasklido kaip virusas. bus dar juokingiau, kai ives taisykle, kad negalima specialiai bauduot zaidejo be kamuolio, nes ne visi moka baudas metyt. :) zodziu, lygoje tiek anksciau, tiek dabar yra brudo, tik jis kitoks.
2016-03-18
+1
Atsakyti
Anonimas
"kas paaiskins uz ka prazanga dave ir pasalino???"

uz antra technine
2016-03-18
Atsakyti
Anonimas
Eik WWE zoiureti, va ten tai tikras sportas
2016-03-18
+3
Atsakyti
aKAO kaip nedides? NBA viska daro, kad tik butu per rungtynes kuo didesnis show. Butent tai patinka amerikieciams. NBA prioritetas yra puolimas: dejimai, tritaskiai, dvitaskiai ir kuo daugiau. Viska pasako zvaigzdziu rungtynes. Prigalvojo dar ivairiausiu rekordu, zingsniai is viso nebeaisku kaip traktuojami, uzsiimta pozicija gynyboje nebeegzistuoja, jeigu juodis tau per galva kala, nes tai show. Ribojamos emocijos, zodzio laisve. Taigi NBA bus = WWE Raw, ka pasakys valdzia tu ta ir darysi.


WWE emocijos, veido , kuno israiskos yra dalis visos tos nesamones, o NBA atvirksciai tai draudzia, tai pagal tavo medine logika reiskia, kad NBA taps WWE, nes draudzia tai kas yra neatsiejama WWE cirko dalis? :DDD

Man tai pvz slykstu matyti koki teodosic persuktu veidu vaidinanti nekaltaja mergele, daug smagiau buvo ziureti, kai techniskas Irving ji varte, kai tuscia vieta, nes tai yra darbu islavinto mastymo, technikos rezultatas
2016-03-18
+11
Atsakyti
aKA
O kaip nedides? NBA viska daro, kad tik butu per rungtynes kuo didesnis show. Butent tai patinka amerikieciams. NBA prioritetas yra puolimas: dejimai, tritaskiai, dvitaskiai ir kuo daugiau. Viska pasako zvaigzdziu rungtynes. Prigalvojo dar ivairiausiu rekordu, zingsniai is viso nebeaisku kaip traktuojami, uzsiimta pozicija gynyboje nebeegzistuoja, jeigu juodis tau per galva kala, nes tai show. Ribojamos emocijos, zodzio laisve. Taigi NBA bus = WWE Raw, ka pasakys valdzia tu ta ir darysi.
2016-03-18
-2
Atsakyti
NBA populiarumas tik dideja, reiskiasi, kad ju pasirinkta kryptis veikia. Technika, greiciai, tikslumas tai kur juda NBA, tai daug smagiau stebeti nei kokias kereplu imtynes, turim jau Europos klubini krepsini, ale gynyba cia kieta, zaidejai tipo kieti ir kas ziuri ji?? siauras fanu ratas ir tiek. Ta pacia europieciu mitine gynyba amerikieciai suvarto, kaip megejus, is paciu atima galybe kamuoliu, nors zaidziama pagal FIBA taisykles..

NBA tereiktu ispresti zingsniu traktavima visiems laikams ir kone viskas idealu
2016-03-18
+23
Atsakyti
Anonimas
Atsimenu, keldavausi naktimis žiūrėti NBA. Seniau kažkas neįtikėtino būdavo. Dabar isijungi įrašą ir tą prasukdamas pažiūri :D šių laikų NBA tapo labai nuobodus :)
2016-03-18
-7
Atsakyti
to juokinga
kad uz nieka prazangas dalina, nba del to netampa nei kiek silpnesne zaidimo meistriskumu, cia tik taisykles, kurios pakeicia bendra ivaizdi. o ir kas stipresne butu uz nba, eurolyga? :D 76ers be vargo i final4 patektu musu eurolygoj.
2016-03-18
+1
Atsakyti
Šiaip pastebėjimas
Kodėl nei Jordan, nei Pippen, nei kiti kuomet tikrai buvo žaidžiama kietai nedevėdavo dantų apsaugų, o dabar kuomet net už nepatikusią veido išraišką išvaro iš aikštės dauguma naudoja dantų apsaugą (S. Curry, LB, Durant ir kt.)?
2016-03-18
-3
Atsakyti
Juokinga
Tai gi cia teatras senai NBA nebera stipriausia krepsinio lyga, cia sudrekusiu mergiociu lyga
2016-03-18
-2
Atsakyti
kas paaiskins uz ka prazanga dave ir pasalino???
2016-03-18
-7
Atsakyti
:)
mldc gerai pazemino pasikelusi barnesa
2016-03-18
+2
Atsakyti
AA
king kongas gyvas
2016-03-18
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.