Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Los Andželo „Lakers“ treneris Byronas Scottas paskelbė, kad paskutinėse 13 šio sezono rungtynių jis labiau pasireikšti leis komandos jauniesiems žaidėjams D‘Angelo RusselluiJordanui Clarksonui ir Juliui Randle‘ui.

Strategas dažnai talentingiems ekipos žaidėjams neleisdavo rungtyniauti lemiamu metu dėl jų prasto žaidimo, tačiau nuo šiol savo jauniesiems auklėtiniams jis leis rungtyniauti nepaisant to, kaip jie atrodys.

„Toks mano tikslas. Leisiu jiems žaisti nepaisant klaidų ir net tuomet, kai jie rungtyniaus prastai. Jie turi suprasti, kaip žaisti kartu kaip komandai“, – sakė treneris.

„Lakers“ šį sezoną iškovojo 14 pergalių bei patyrė 55 nesėkmes ir Vakarų konferencijoje užima paskutinę vietą.

23-ejų metų 191 cm ūgio Clarksonas šį sezoną vidutiniškai renka po 15,5 taško, atkovoja po 3,9 kamuolio ir atlieka po 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

20 metų 196 cm ūgio Russellas vidutiniškai įmeta po 13,3 taško, atlieka po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir sugriebia po 3,4 kamuolio.

21-erių metų 206 cm ūgio puolėjas Randle‘as vidutiniškai pelno po 11,5 taško, atkovoja po 10,1 kamuolio ir atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Anonimas
nebloga ateitis lauk ežeriečiu. :)
2016-03-21
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.