Nuotr.: BC Atletas
Nuotr. BC Atletas

Kovo 25-28 dienomis Italijos mieste Lisone vyks tarptautinis jaunių (U-18) krepšinio turnyras, kuriame mūsų šaliai atstovaus Kauno „Atleto“ krepšinio klubo komanda, sudaryta iš įvairių regionų krepšininkų.

Jaunieji krepšininkai bandys pakartoti istorinės komandos 1998-ųjų (1 vieta) ir 2002-ųjų (2 vieta) metų pasiekimus. Nuo 1993 metų APL organizuojamas Jaunių tarptautinį turnyras „Citta di LISSONE“ – vienas iš svarbiausių jaunimo krepšinio įvykių ne tik Italijoje, bet ir Europoje.

Tai bus 24-asis turnyras nuo 1993 metų. Turnyras pasižymi stipriomis komandomis ne tik iš Europos, bet ir iš Šiaurės Amerikos. Turnyre šiemet dalyvaus 12 komandų iš septynių šalių:

AP Lissone (ITA) Pallacanestro Varese (ITA), AS Pistoia Basket 2000 (ITA), BC College Basketball (ITA), AS NoviPiù Junior Casale (ITA), Team Ohio (USA), BC Toronto (CAN), Baloncesto Sevilla (SPA), KK Kvarner 2010 Rijeka (CRO), USK Future Stars Praha (CZE), Atletas Kaunas (LTU), BC Telenet Oostende (BEL).

Šis tarptautinis turnyras yra vienas prestižiškiausių Europoje. Jame savo laiku žaidė tokios krepšinio žvaigždės kaip Vladimiras Radmanovičius, Chrisas Quinnas, Andrea Bargnani, Daequanas Cookas, Danilo Gallinari, Mantas Kalnietis, Tautvydas Lydeka, Martynas Pocius, Martynas Andriuškevičius ir daugelis kitų Europos bei Amerikos žemyno garsių krepšininkų.

Pirmosiose rungtynėse kovo 25 dieną „Atletas-LSU“ jėgas išmėgins  prieš AS Novipiù Junior Casale (Italija), o 26 dieną rungtyniaus prieš Toronto BC komandą (Kanada).

„Atleto-LSU“ komandos sudėtis: Lukas Leskauskas, Paulius Petrikonis, Rytis Leonavičius, Rokas Petkevičius, Irmantas Kryžius, Ignas Jonušys, Aretas Jasiūnas, Titas Kručas, Benas Ilevičius, Rokas Norkus, Eimantas Poškus. Komandai vadovaus treneris Albertas Vilimas.

Komentarai:
Anonimas
pažiurėkite viena geriausiu x vide vlogu video https://www.youtube.com/watch?v=83dCH2gJ...
2016-03-23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.