Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Priekabiavimu prie JAV realybės šou žvaigždės ir jos mamos apkaltinti Los Andželo „Lakers“ krepšininkai Nickas Youngas ir Jordanas Clarksonas sulaukė savo atstovaujamos komandos vadovų palaikymo.

„Išklausėme visų pusių – tiek nukentėjusios Alexis Jones, tiek ir Clarksono bei Youngo pasakojimus. Priėjome išvadą, jog abi šalys skirtingai interpretuoja įvykius. Mes palaikome mūsų krepšininkus ir tikime jų pasakojimu, kaip viskas nutiko. 

Taip pat mes palaikome ir nukentėjusiąją bei jos jausmus dėl moterų teisių. Kalbėjomės su Alexis ir tikėjomės suorganizuoti susitikimą tarp jos ir Clarksono bei Youngo, tačiau mums sunku prisiderinti prie jos užimto tvarkaraščio“, – skelbiama „Lakers“ atstovo pranešime.

Skandalas dėl priekabiavimo kilo, kai keliuose JAV realybės šou dalyvavusi Alexis Jones socialiniame tinkle pasidalino krepšininkų nuotrauka ir tikino, jog gatvėje automobiliu sustoję pastarieji priekabiavo prie jos ir kartu ėjusios jos motinos.

Tuo metu Youngas ir toliau laikosi savo pozicijos, tikindamas, jog Jones tokiu būdu siekia gauti visuomenės dėmesio.

„Jei nori gauti dėmesio, tiesiog nufotografuoji mane, nuotrauka pasidalini socialiniame tinkle ir parašai ką tik nori. Tokiame pasaulyje mes gyvename“, – ironiškai rašė krepšininkas.

Savo nuomonę išsakė ir buvusi NBA žvaigždė Gilbertas Arenas, kuris savo socialinio tinklo paskyroje spėjo, kad Jones tokiu būdu tiesiog siekia pasipelnyti.

„Ponia Alexis Jones yra aktyvistė prieš sportininkus. Pasipelnyti iš tokių skandalų yra labai lengva, juolab, kad žaidėjų atlyginimai yra skelbiami viešai. 85 proc. tokių moterų pačios sukelia tokias situacijas ir yra jų agresorės. Visa tai kvepia mėšlu“, – pasipiktinimo neslėpė praeityje garsus krepšininkas.

Komentarai:
Pasipelnyt nori ir tiek teisybe kalba Arenas.
2016-03-23
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.